“Det är det inte riktigt deras spel”

0

[ad_1]

Tillförene Liverpool-anfallare Michael Owen föreställa Jack Grealish även har men för att inte nått sin fulla potential Manchester City. Grealish anslöt sig åt Pep Guardiolas team inom det finns en affär ett nummer 100 tiotusentals kilo med ursprung i Aston Villa inom somras.

Mannen även har gjort sju mål som samt gett tolv assist på 27 matcher vänta Aston Villa förra säsongen. Den anfallande mittfältaren gjorde dessutom en mängd spektakulära prestationer vänta Storbritannien på EM 2020 inom somras tidigare än pojken flyttade åt Manchester City.

Grealish även har ändå lyckats göra bara för att två mål som samt ge tre assist på 15 matcher inom hela tävlingar vänta Manchester City den den här typen säsongen. Michael Owen föreställa tenderar att den engelske landslagsmannen förebygga inom Manchester City som ett resultat av Cityzens spelstil för att inte kostymer honom.

Owen informerade BT Sport efter Manchester Citys 4-1-seger genom Club Brugge inom onsdags:

“Jag ett enormt fan resten av Jack Grealish, punkt. Jag är angelägen om honom. Jag föreställa att pojken är öppet samt övertagande bollen genom loppet av ansträngning. Mannen är utmärkande. Han kommer förändras till det finns en framgång som ett resultat av mannen är det finns en en betydande mängd fin lirare för att utför inom ett en betydande mängd fin team. Så närma sig pojken tenderar att vara ganska lika bra för att pojken jag skulle inte vara kapabel att vara inom ett annat team, måhända för att inte. Jag föreställa totalt spartanskt för att inte tenderar att pojken väsentligen kostymer utmärkt vänta Manchester City.”

Owen lade åt:

“Jag försöker Grealish för att någon person, helt inom Villa, under vilket pojken jag skulle inte leverera bollen med ursprung i djupet samt vara stark samt mannen är självsäker samt han kommer springa 40/50 yards samt inkomster det finns en frispark efter du kommer att ha blivit ryckt igen. De som [Manchester City] behöver ha hastigt spelet samt massor av passningar. De som behöver för att inte förvärva det finns en frispark samt inklusive den inom rutan på för att flytta till minst en last på 5 fot 5 tum lirare. Det är det inte riktigt deras spelet.”

Manchester City hoppas tenderar att Jack Grealish är redo att av tillverkning produkterna på lördag inom deras drabbning gentemot ärkerivalen Manchester United. Pep Guardiolas team är tillgängligt i inom sin match gentemot Red Devils efter det finns en 2-0-förlust gentemot Crystal Palace inom Premier League förra helgen.

Pep Guardiola på @JackGrealish: “Hans är hela tiden fin, spelade ganska bra. Hans självvärde, genom användning av bara lite extra ett tag, skulle vara aggressiv med tanke på fatta i fråga om tenderar att göra mål som. Mannen även har hela tiden vett tenderar att skapa… Mannen även har kommit inom 4/5 12 månader, som den här typen är {bara början}…” [via @ManCity]

Jack Grealish bör förvärva ett tag tenderar att lugna ner inom Manchester City

Manchester City-fans närma sig tenderar att räkna med att sig tenderar att Jack Grealish närma sig du kommer att ha det finns en verkar större inverkan på matcherna efter tenderar att klubben spenderat 100 tiotusentals kilo med tanke på värva honom med ursprung i Aston Villa inom somras. 26-åringen även har bevisad glimtar resten av sin kapacitet den den här typen säsongen så även har men för att inte nått sin fulla potential genom loppet av Pep Guardiola.

Manchester City bör ge Jack Grealish ett tag för att anpassa sig åt Pep Guardiolas program samt spelstil. Mittfältaren tillbringade åtta säsonger för att en expert fotbollsspelare genom användning av Aston Villa, det finns en medlemskap för att pojken ledde åt det finns en elfteplats inom Premier League-tabellen förra säsongen.

Jack Grealish måhända för att inte även har satt hjärtslag igång inom Manchester City men, så som finns ingen person anledning åt rädsla…Massor av resten av Guardiolas anfallsvärvningar – Mahrez, Sane, Bernardo – vände förödande effektiva efter det finns en säsong genom loppet av #MCFC chef | @SamLee theathletic.com/2927978/?sourc…

[ad_2]

Leave a Reply