Zvonimir Boban fel stämningen, pojken bör lämna igen 1,2 tusentals och tusentals mot Milano

Den legendariska kroatiske fotbollsspelaren Zvonimir Boban även har förlorat det finns en stämning gentemot sin förr medlemskap Milan.

Boban även har stämt den italienska klubben eftersom den pojken fick sparken för att regissör förra året. Det finns en domstolsdocka inom Milano beslutade inledningsvis tenderar att klubben jag skulle inte betala honom 5375000 euro.

Milan överklagade ändå som valet, att tillägga domstolen sänkte böterna via cirka 4,2 tusentals och tusentals euro, så är faktiskt bör Boban återbetala 1,2 tusentals och tusentals med ursprung i skillnaden för att redan även har betalats mot honom, rapporterar italiensk media.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Boban för att inte höll via klubbens ledare att tillägga pojken sa offentligt tenderar att inom det finns en intervju via “Gazeta delo Sportaktiviteter”, att tillägga eftersom den fick pojken sparken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *