Demba Ba återkallade Gerrards berömda slip

12 månader 2020 lyckades Liverpool, efter 30 års väntan, försvara titeln för att engelsk mästare.

“De som röda” spelade det finns en fantastisk säsong, dock pandemin för att besvärade världen försenade deras massiva firande. Sex 12 månader förut hade Anfield -laget en rejäl sannolikhet att uppnå titeln, till de som har varit inom ett lopp genom användning av Manchester City inom slutlig stund.

Den säsongen gled Gerrard komma in inom det finns en nödvändig match gentemot Chelsea. Inom ett namn genom användning av “Athletic” mindes Demba Ba, för att använde Gerrards felet, dessa andra.

”Vi njöt för att inte resten av tenderar att krossa fotbollsdrömmar se framåt för att någon person. Vi njöt bara för att resten av segern. Någon person gör ett felet du kommer nyttjar. “Det är det sätt,” uttalas pojken Demba Ba.

Hela den säsongen slutade Liverpool slutligen tvåa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *