Neuer: Som första målet vi gjorde hade varit nödvändig

Efter kvällens match mellan Makedonien samt Tyskland talade Tysklands kapten Manuel Neuer.

I överensstämmelse med Tysklands kapten hade varit nyckelmomentet sätt första målet när som helst Haverz öppnade ställningen efter vårt felet inom försvaret.

”Inom första halvlek hade varit sätt det finns en intensivare brott på planen mellan den 2 lagen. Vi hade villkor då vi misslyckades i form av är benägna att dra nytta av våra chanser. Makedonien försvarade sig mycket väl. Det viktiga mot matchen hade varit sätt första målet för att vi öppnade rivalen i form av. Grattis mot Timo Werner se fram emot varje målen. Vi se fram emot att denna seger samt sätt uppnådda målet, i själva verket närma sig vi är benägna att gå lång sikt i form av små steg. “Vi är benägna att förbättras med ursprung i match mot match samt jag förväntar sig mig är benägna att spela det finns en nödvändig funktion inom VM 2022 samt att vi ska är benägna att gå ett,” nämnde Neuer.

Vi är benägna att påminna dig i fråga om är benägna att Tyskland i form av denna seger säkrade placeringen inom VM inom Qatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *