“Varken haaland eller Mbape jag skulle inte stötta Milan för att Ibra!”

Förut fotbollsspelare samt chef se framåt för att Milan, Zvonimir Boban bekräftade se framåt för att italienska medier är benägna att pojken hjälpte ytterligare via för att återuppliva för Zlatan Ibrahimovic inom laget.

Ibra anlände när som helst Milan har varit på den minimalt ebben, samt förra säsongen slutade “Rossoneri” på olika tillräckligt med utrymme inom Serie A samt den denna sort säsongen är motståndare se framåt för att Scudetto.

”På julafton ringde min telefonlag de brukar informerade är benägna att vi sammanfattning hade tecknat via Zlatan. Mannen är det finns en fantastisk fotbollsspelare samt en individuell för att hjälpte laget. Varken haaland eller Mbape jag skulle inte stötta oss så en betydande mängd för att Ibra gjorde. “Jag skulle vara tacksam kontra honom se framåt för att hela tiden”, uttalas Boban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *