Till slut ett fin njuter samt mål som: “Poker” vänta Liechtenstein – Makedonien är tvåa inom gruppen!

Nuförtiden spelade som makedonska fotbollslandslaget matchen emot Liechtenstein inuti kvalifikationerna mot VM under vilket vi motiverade favoritrollen.

Redan hemmahörande i begynnelse resten av matchen införde vi vår spelstil, sannolikheterna stod inom kö framför hemmalagets mål som, Churlinov träffade hindret ett par meter efter är benägna att hans skott blockerades. Vi nådde till slut ledningen inom den 38: e minuten en gång vi efter det finns en blandning samt stolpen träffades gång Darko Velkovski mannen gjorde sitt största inom höjden 5 samt placerade bollen inom webben. Vi åkte inom halvtid genom användning av det finns en minimal vinst.

Men även inom olika halvlek förändrades för att inte imagen, vi dominerade samt skapade chanser.

Som olika målet hemmahörande i det finns en straff för att tvingade honom Ademi mannen uppnådde som Ezgjan Alioski. 20 min tidigare att den tipsa gick Boban Nikolov komma in inom matchen som ersättare vänta Ademi. Nikolov bara för att 4 min på ett tag gjorde ett massivt mål som efter är benägna att eliminera motståndarens målvakt. Två min på ett tag debuterade mannen inom som makedonska landslaget Erdal Rakip, samt debuten resten av Bojan Miovski för att spelade den mest uppdaterade halvtimmen. Finalen 4: 0 fastställdes resten av Churlinov sju min tidigare att den tipsa.

Möjliggöra är benägna att Rumänien fel emot Tyskland samt Armenien samt Island spelade oavgjort 1: 1. Makedonien är är faktiskt tvåa inom gruppen genom användning av samma identiska variation av den bästa poängen… för att Armenien, dock vi har nu en större målskillnad.

Inom det efterföljande omgång välkomnar Makedonien Tyskland hemma, på måndag (11 oktober).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *