Juventus lyckades ett eller annat sätt slå Spezia 🎥

0

Juventus spelade dessa dagar emot Spezia inom 5:e omgången inom Serie A samt ägde rum inträffade till slut mot den primära segern på sin säsong.

Moise Keane det finns en halvtimme efteråt gjorde pojken som första målet efter du kommer att ha återvänt mot Juventus att kunna leda den “gamla flickan”. Å andra sidan Spezia bara för att 5 min efteråt Through Jassi utjämna resultatet.

Pojken lämnade inom halvtid via 1: 1. Till en början resten av 2:a delen hade varit som det finns en kall dusch se fram emot favoriten. Antiste efter det finns en duell via Bonucci “Det finns en emot det finns en” sköt fin samt matchade den Ärliga. Spezia hade fördelen resultat i mot den 66: e minuten då de som kvitterade Kieza. Efter som målet pressade Juventus mycket mer, skapade fort ett antal möjligheter samt träffade hemmalagets webbbehov De som Licht se fram emot 2: 3.

Titta på Juventus, för att tidigare än denna omgång låg på 18: e tillräckligt med utrymme, hade varit på detta den primära segern inom Serie A se fram emot den denna sort säsongen. Å andra sidan även dessa dagar bekräftade Juventus ganska mycket av svagheter emot ett team för att de som för att inte måste ha har inte verkar större svårigheten via.

Vi kan också att säga är benägna att via dagens match kommer att få Juventus ett minimum av ett mål som på 19 matcher inom rad.

Leave a Reply