Inter genom användning av det finns en twist åt seger emot Fiorentina

0

Inter genom användning av det finns en twist ägde rum inträffade åt tre faktorer inom den svåra bortamatchen emot Fiorentina (1: 3).

Fiorentina bekräftade återigen tenderar att {de är} det finns en farlig motståndare den denna sort säsongen att tillägga inom den 23: e minuten tog de som ledningen genom användning av Sotils mål som, ett slutresultat för att de som lämnade inom halvtid.

Inter debuterade livlig inom olika halvlek att tillägga nådde det finns en vändpunkt på tre min. Först Darmian inom den 52: e minuten, att tillägga eftersom den gjorde Dzeko mål som inom den 55: e minuten.

Fiorentina har varit vistelser genom användning av det finns en ivrig spelare mycket mindre inom den 78: e minuten efter tenderar att Gonzalez växte till utvisad, att tillägga finalen 1: 3 sattes resten av Perisic tio min på ett tag.