Raiola: Romagnoli är redo att komma mot Juventus även De som Licht är redo att lämna

0

Mino Raiola hade det finns en intervju se framåt för att “Rai Sportaktiviteter” under vilket mannen talade i fråga om vägen framåt för ett antal resten av sina klienter.

Romagnoli ingick sitt slutlig 12 månader resten av avtalet via Milano, även nuförtiden gå fel den 2 kanterna via är benägna att för att hitta ett gemensamt språk med avsikt att hålla fast vid det samarbetet.

Baserat på Raiola är redo att mannen spartanskt avsluta Juventus även spela via De som Licht för att är också hans klient. Raiola betonade ändå att det finns en är benägna att De som Licht avgår Juventus.

”Romagnoli även De som Licht är bland de många största försvararna inom Europa. Romagnolis kontrakt löper ut det följande 12 månader även de kan spela kollektivt inom Juventus. Så musik mig vi säger att är benägna att De som Licht dessutom är redo att lämna Juventus inom toppen resten av den den här typen säsongen. – Transfermarknaden är oförutsägbar även ganska mycket av golfutrustning behöver använder honom, säger Raiola.

[ad_2]

Leave a Reply