Arsenal närma sig att tala för i form av Wilshere

London Arsenal kan ge det finns en ny sannolikhet åt Jack Wilshere för att lämnades utan ut en medlemskap.

Den förra Gunners mittfältaren även har varit det finns en fri agent av den anledningen som hans kontrakt i form av Bournemouth gick ut, dessutom manager Mikel Arteta även har sagt tenderar att han kommer talande i form av honom i fråga om framtidsplaner.

“Vi att tala för i form av Jack med ett syfte att kontrollera vad hans mål som är. Han är det finns en man de som älskar. Vi behöver hjälpa honom på största metod. Jag jag skulle inte för att inte gå tenderar att vi säger att tenderar att han kommer spela se framåt för att Arsenal gång. Jag kan bara för att vi säger att att vi ska att tala för i form av honom med ett syfte att hjälpa honom “; nämnde Arteta.

Wilshere spelade se framåt för att Arteta ifrån 2008 åt 2018. Mannen spelade inom 197 matcher dessutom gjorde 14 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *