Elfsborg är tre gånger dyrare än Velež, laget består främst av lokala spelare

Bh. konsult vänta FC Velež slog ut grekiska AEK även vunnit två matcher via svenska Elfsborg inom den 3:e kvalomgången inom UEFA Konferensligor.

Svenskarna är i riktning bort det allmänna 9: 0 tog genom Milsami för att före eliminerade Sarajevo, efter 4: 0 inom den primära, kommer in den olika matchen växte till 5-0 vänta Elfsborg, även hattricket gjordes resten av Maroki Ndione (Marokhy), det finns en senegalesisk född inom Sverige, för att bara för att är 21 kalenderår tidigare.

Vem som ska Veležs motståndare inom det följande omgång?

Elfsborg även har varit mästare inom Sverige sex gånger, senast 2016, även inom Sveriges starkaste liga, Alsvenskan, har varit de som tvåa förra året, efter Malmö.

Den primära matchen närma sig tenderar att spelas på Elfsborg Stadium inom Boras, för att rymmer 16 000 följare, bör med anledning av coronaprotokollet inom landet väntas cirka 3000 åskådare. De som infödda är redo att förutse sig värdarnas anfallsspel i riktning bort den primära minuten, som ett resultat av det är det ett offensivt team för att utför förr än AEK, även när det är det individuellt standarden att anse inte kan vara på den graden av.

Lagets värde är 14,50 miljoner euro, jämfört via Veležs 5,33 miljoner euro, även svenskarnas ivrig spelare är vanligtvis inhemska ivrig spelare, då däremot laget dessutom även har sju utlänningar. Elfsborgs mest kostsamma ivrig spelare är högerbacken Johan Larson (Larsson), som kan vara ett gäng 1,5 miljoner euro.

Chefen vänta Elfsborg-yrket är den 43-årige svenske experten Jimmy Thelin.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =