The Witcher: Säsong 2, den officiella teasertrailern på italienska


The Witcher: Säsong 2, den officiella teasertrailern på italienska
WitcherCon avslutades i form av publiceringen från den officiella teasertrailern på italienska från The Witcher: Säsong 2 .. Säsong 2 från The Witcher presenterades inom den tipsa från WitcherCon i form av den officiella teasertrailern, för att kommer du att kunna låt oss ovan på italienska framställning. Tillgänglig med ursprung i hemmahörande i 17 december närma sig den olika säsongen från The Witcher är benägna att låt oss Henry Cavill återvända för att Geralt från Rivia, dessutom att iaktta har varit skådespelaren för att lanserade videon efter det finns en långvarig intervju. Efter framgången i form av den primära säsongen från The Witcher, betraktat från 76 miljoner individer, närma sig de som nya avsnitten är benägna att låt oss …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *