500 pizzerior i Sverige i samband med europamästerskapen i fotboll 2021 röstat fram ingredienserna mozzarella och kebabkött officiella fotbollspizzan

Hyllning ännu en allihop följare även har Herrlandslaget tagit assistans Coca-Cola inom Sverige lanserar herrlandslaget inom fotbollsfolks är faktiskt den officiella Fotbollspizzan. Det är det ett självklart val av se fram emot ganska mycket av en gång de samla inom sofforna med ett syfte att jubla åt framgångarna se fram emot herrlandslaget inom kommande fotbolls-EM. Kollektivt genom användning av allihop följare visar de röstat resultat i ingredienserna på pizzan, mozzarella även kebabkött, tomatsås, färska champinjoner, riven mozzarella, färska tomater, gul lök, inlagd chili eller feferoni även vitlökssås. Att markera finns även det finns en vegetariska varianten ersätts kebabköttet resten av kebabkryddad ostronskivling. Pizzan toppas gärna genom användning av bara lite rucola, koriander eller mynta även äts genom användning av pizzasallad. Tillgänglig Per vecka 23 försäljningen 500 pizzerior inom Sverige inom samband genom användning av europamästerskapen inom fotbollsfolks 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *