Resident Evil råda över sålts inom 100 miljoner “Resident Evil Village” 3 miljoner Resident Evil 7 Biohazard 8,5 miljoner exemplar runt hela världen!

Capcom Co., Ltd. utställning fina siffror genom sålda njuter standardpolering resident evil-serien förklarar tenderar att de visar att sålt 3 miljoner nya titlar “Resident Evil Village” se fram emot PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One men även PC runt hela världen. “Resident Evil” -serien är ett överlevnadsskräckspel för att försök fly ifrån tragedin krigsredskap, men även till saker helt ut. Eftersom den den primära utgåvan 1996 är att anse vårt representativa innehåll material via kumulativ främja på genom 100 miljoner prylar, men även även är faktiskt, över 25 kalenderår efter utseendet, stöds att anse ändå entusiastiskt resten av folk runt hela världen. Efter det verket “Resident Evil Village” är det finns en uppföljare ännu en “Resident Evil 7 Biohazard”, för att ett fullständigt sålde 8,5 miljoner prylar (per den 31 december 2020), men även råda över det finns en extra handlingsbar men även extra lekfull lekvolym. titel. Spelaren har fått huvudpersonen, Ethan, men även utmanar det finns en ny överlevnadsskräck inom den kusliga kalla byn. Inom att anse den här typen arbetet vidtar vi helt ut att anse fotorealistiska videouttrycket för att maximerar funktionerna hos det efterföljande generations maskin men även den mest uppdaterade ljudtekniken för att realiserats resten av vår ursprungliga utvecklingsmotor “RE ENGINE”, men även den råda över orsakat uppmärksamhet även inom testet På grund av användarstöd se fram emot den uppslukande spelupplevelsen råda över 3 miljoner prylar sålts runt hela världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *