Warzone, även John McClane med ursprung i hemmahörande i Die Hard plus Rambo närma sig?

0

Call of Duty: Warzone kan rymma det finns en cross-over dessutom genom användning av Die Hard, som ett resultat av nya ledtrådar tycks peka på ankomsten från John McClane, eller huvudpersonen inom serien för att spelas från Bruce Willis, inuti Activisions strids royale shooter, liksom Rambo.

Hela veckan hörsay i fråga om möjlig ankomst från Rambo som en spelbar karaktär i Call of Duty: Warzone, för att formellt jag skulle inte starta samarbeten och därav cross-over på stilen genom användning av rätt sätt att en betydande mängd Fortnite även har gjort att anse hela det finns en ett tag för tillfället är, så i fråga om på detta bekräftas jag skulle inte att anse troligen vara det finns en serie jämförbara initiativ för att planeras på ett tag.
L ‘ledtråd på Die Hard ser ut att anse, i fråga om uppnåelig, men tydligare än John Rambo. Att iaktta på ett tag är förlitar sig till minst en officiell tweet från Call of Duty-kontot för att hänvisar tillbaka till ett mystiskt “SURVIVORJOHN # 1009062” och därav hans sensationella statistik mellan dödar och därav segrar för att ser ut hänvisa ytterligare John Rambo och därav filmerna under vilket visst är han huvudperson.
Ledtråden i fråga om Die Hard och därav John McClane är mycket mer speciell: det är vanligtvis inom att anse denna sort fallet det finns en tweet med ursprung i hemmahörande i att anse officiella Call of Duty-kontot, under vilket ett slag kommersiella i fråga om ett slag städföretag rapporteras Nakatomi specialiserat på ventilationskanaler, genom användning av uppenbar hänvisning ytterligare att anse på kort avstånd anslutningen mellan McClane och därav ventilationssystem från Nakatomi Plaza.
För att inte bara för att att anse, stämpeln kan en betydande mängd begriplig “Säg Yippee Ki Yay” ovan, för att övertagande citerar att anse typiska utropet från huvudpersonen inom Die Hard. Även när att anse för att inte ens är känt i fråga om dessa initiativ är det exakta kopplade ytterligare Call of Duty: Warzone hela genom specifikt tillfällen, är att anse tveklöst tenderar att ungefär denna tidpunkt signal Rambo och därav mest sannolik John McClane är på ett sätt.

[ad_2]

Leave a Reply