Netflix erbjuder den primära säsongen resten av Jupiter’s Legacy 5 grejer du behöver ta reda på i fråga om Millar-serien!

0

Netflix erbjuda den primära säsongen resten av Jupiters arv, den nya serien baserad på serier via samma identiska namn resten av Mark Millar och därav Frank Quitely, via Josh Duhamel och därav Leslie Bibb inom huvudrollen, skapad resten av Steven S. DeKnight. De brukar två huvudpersonerna intervjuades inte för länge sedan i fråga om skapandet resten av serien.

Duhamel och därav Bibb utför superhjältar Sheldon Sampson och därav Grace Sampson.
“Till att börja med har varit Sheldon det finns en pojke för att vandrade blindt, pojken har varit förlorad. Mannen tappade faktiskt sinnet efter sin fars förfall och därav promenerar kommer in inom denna galna avsnitt för att psykotisk, pojken råda över dessa visioner för att leder honom ta sig an denna ö för att slutligen erbjuder dem Dessa krafter. Så pojken kan vinna djärvheten hos människorna omkring honom p.g.a sin blinda av religion på vad för att i ändå genom vilket på marknaden, “sade skådespelaren. Josh Duhamel nämnde tenderar att pojken för att inte lång sikt hoppades till minst en superhjälteroll inom det finns en TV-serie eller filmrulle
Leslie Bibb aggiunge:“En gång jag läste att anse tänkte jag,” Åh, jag använder aldrig betraktat det finns en superhjältshow genom vilket du kan vill folk till att börja med och du har vill dem inom december resten av deras liv. Sanningen det du kan vill Grace för att det finns en ung idealist. Och därav av den anledningen som du kan vill henne åldras. Och därav det hela på detta och använder inte en oro förstås så att det finns superhjältar “.
Denna sort är av den anledningen som 5 avgörande utfärdar tenderar att ta reda på tidigare än du kan börjar till visionen i fråga om Jupiter’s Legacy:
– Serien är baserad på serierna via samma identiska namn resten av Golv Millar och därav Frank Quitely
– Den primära säsongen består resten av 8 del
– Golv Millar är tänkt så att skapa blockbuster-serier för att Wanted och därav Kick-Ass
– Besättningen består resten av Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels och därav Elena Kampouris
– Showen är skapad resten av Steven S. DeKnight, känd se framåt för att sitt arbete via Buffy, Angel och därav Smallville
På nyheter247 skriver i fråga om vi upptäcker att den primära säsongen resten av Jupiter’s Legacy.

[ad_2]

Leave a Reply