inventeringsartiklar närma sig är benägna att återställas, troligtvis nuförtiden

0

People Can Fly meddelade är benägna att de visar att återställt inventeringsartiklar från Löpare torskade efter buggen för att besvärade shooterspelare till att börja med från april. Föremålen måste vara igen snabbt, troligen så förtidig för att dagen. Denna reparera det följande lappa korrigerande från den 15 april för att hindrade buggen av är benägna att dyka nämner på nytt.

Outriders-spelarna råda över delats komma in från People Can Fly i tre kategorier för att kommer att få sina varor i vänd men även ordning. under vilket klasskategorier A, bestående från de i egenskap av sin helhelt för att inte kan spela, kommer att få hela högen utrustad till saker, sällsynthet. Ytterligare dessa närma sig hela högen legendariska till saker i inventeringen är benägna att läggas ytterligare. De som 20 ovanliga icke-legendariska objekten närma sig är benägna att återvända, kollektivt via hela högen utmärkelser för att hade nått den ultimata graden av: Utmärkelser som inte är det sin helhelt uppgraderade kommer inte att göra är benägna att återfå torskade utvecklingsidealer.
under vilket B-kategoriDock består den från de som entusiastisk spelare för att är redo att spela däremot för att råda över förlorat del av objekten. Av deras omständigheter närma sig nämner ytterligare 20 legendariska till saker i Outriders-inventeringen är benägna att återställas.
Avslutningsvis, klasskategorier C det är det den för att för att inte träffades. Som ett resultat av det är det besvärligt se framåt för att programmerare för att skilja är redo att somliga entusiastisk spelare i grupp C ändå ändå förvärva nämner ytterligare 20 legendariska till saker för att förr i tiden sålts från det finns en köpmän. Vi förvänta är benägna att Outriders-problemet är i sin helhet löst via den den här typen uppdateringen.
Beklagligtvis finns att iaktta det finns en svårigheten som individer är redo att flyga är redo att bromsa ner med avsikt att motverka: somliga spelare hindrar lagkamrater från att få plundring, av ren ödmjukhet.


Leave a Reply