PS5, Nike PG 5 PlayStation 5 Colorway sneakers närma sig formellt inom maj

0

Sony och därav Nike råda över meddelat är benägna att samlarutgåvan från sneakers Nike PG 5 PlayStation 5 Colorway närma sig formellt resultat i 14 maj inom ett avgränsat variation av av länder som. Att iaktta den här typen är sneakersna av Paul George, stjärnan inom NBA-laget inom Los Angeles Clippers, för att bestämde sig som ett sätt att för att använda sig av PS5-färgerna och därav logotyperna som ett sätt att skapa det finns en riktigt speciell sko.

Skon skapades inom samarbete via PS5-designern Yujin Morisawa för att förvandlade den nya generationen PG13-skor, på detta är basketspelarens smeknamn, ännu en det finns en modell vänta varendaste följare. Tillsammans med PlayStation 5-färgerna råda över ett antal i detalj utförligt lagts ännu en för att påminner i fråga om de som industriella linjerna inom Sonys det följande generations konsol.
Denna sort är presentationstrailern:
Skorna närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga av och därav via 14 maj inom “utvalda områden”. Att kunna känna ännu en tillgången på skon, Nike inbjuder dig är benägna att hålla reda på hans officiella webbplats.
Rätt sätt att försöker de som ut vänta dig? Gillar du kommer ? Och inte många hänvisningar ännu en PlayStation 5?

Leave a Reply