Mourinho även har bett i fråga om tre nya ivrig spelare, Mkhitaryan försvinner från klubben

0

Jose Mourinho närma sig att vägleda Roma i riktning bort det efterföljande säsong. Portugisen återvänder ytterligare Serie A, genom vilket mannen lämnade för att mästare i form av Inter 2010.

Sky Sports även har meddelat bland Mourinhos planer se fram emot sommarövergångsfönstret. Baserat på denna leverans hände ledarna och därav portugiserna överens i fråga om är benägna att konstruera laget gradvis, vilket betyder att Roma för att inte närma sig är benägna att spendera några enorma kontanter genom loppet av sommaren.
Mourinho farligt cheferna är benägna att förmedla i form av sig det finns en målvakt, det finns en reservanfallare och därav det finns en central mittfältare ytterligare klubben genom loppet av sommarövergångsfönstret. Att markera betyder att Mourinho seriöst räknar i form av Edin Dzeko för att första anfallare.
Det är det tveklöst är benägna att klubben försvinner Romas största ivrig spelare den denna sort säsongen, Henrik Mkhitaryan.
Armenien även har gjort 11 mål som och därav utfört kommer in 11 assist den denna sort säsongen, fast mannen har inte någon fenomenal expertisförväntningar från Mourinho.
Portugisen tog Mkhitaryan ytterligare Manchester United, och därav 18 månader för att del av överföringen från Alexis Sanchez skickade honom ytterligare Arsenal.
Mkhitaryans kontrakt i form av Roma löper ut inom december från säsongen.

[ad_2]

Leave a Reply