Disney +, de som 5 TV-serierna för att du ej kommer att få missa inom maj 2021: här är det som du kommer kolla in

Maj månad lovar är benägna att vara full resten av evenemang se framåt för att prenumeranter Disney +. Utöver kommande filmrullar för att Cruella i verkligheten närma sig somliga efterlängtade serier dessutom är benägna att debutera. Vi pratar en betydande mängd i fråga om att anse inom videon inom nyheterna, även sett på vår YouTube-kanal.

Listan är redo att bara för att börja dela med ursprung i hemmahörande i galaxen ett, ett borta. I verkligheten är att anse lägre än det finns en per vecka till Star Wars: The Farligt Batch anländer, som kan är benägna att debutera på Disney + den 4 maj. Den animerade serien skapad resten av Dave Filoni, spin-off resten av The Clone Wars, ställs komma in efter del III-finalen, Revenge of the Sith. Att iaktta första avsnittet närma sig är benägna att bära det finns en storlek på 70 min såväl som att anse olika avsnittet närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt till och med den 7 maj: med ursprung i hemmahörande i att anse det ögonblick som släppningarna närma sig är benägna att ske var per vecka var fredag ​​såväl som varaktigheten stabiliseras vara uppmärksam på 22 min per del.
Vi rapporterar eftersom den den olika säsongen resten av High College Musical: Musical, strömmande med ursprung i hemmahörande i 14 maj. Inom de som tio nya episoderna närma sig pojkarna är benägna att brottas via förberedelsen resten av musikalen Beauty and the Beast.
21 maj har fått att anse vänd vara uppmärksam på MODOK, Marvel animerade serier inom stop motion, under det att, två serier debuterar vidare Disney + den 28 maj. Den primära är Launchpad, det finns en serie kortfilmer regisserade resten av barnen regissörer med ursprung i hemmahörande i så mycket som världen, via huvudfokus på den röda tråden se framåt för att uppfinningen (under det att, se framåt för att olika säsongen, se framåt för att vilka urvalen denna dag händer, närma sig temat är benägna att vara anslutningar).
Den olika är {Rebell}, inspirerad resten av Erin Brockovichs liv såväl som strider, aktivisten för att till och med tagits vara uppmärksam på display resten av Julia Roberts. Huvudpersonen inom på detta omständigheter närma sig är benägna att heta Annie Bello såväl som närma sig är benägna att spelas resten av Katey Sagal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *