Tävling inom sporten Gran Turismo har fått det finns en olympisk sportaktiviteter

0

[ad_1]

Varje gång att anse första Gran Turismo-spelet dök citerar på Sony PlaySttion-konsolen 1997 ändrade att anse genren titta på hela tiden. Ett antal fordon, synliga i detalj ingående även simuleringens sakförhållande lockade raskt ett antal ivrig spelare, fast med all sannolikhet kan inte någon ha föreställt sig tenderar att Gran Turismo förr eller senare jag skulle inte visa sig vara det finns en olympisk sportaktiviteter. I alla fall hände att anse faktiskt 24 kalenderår efteråt.
IOC även har meddelat tenderar att Gran Turismo skulle vara del av den primära olympiska digital serien även närma sig för att delta inom virtuell cykelrekord, rodd, med även baseboll, olympiskt licensierade evenemang. Den digital serien startar den 13 maj även händer vara uppmärksam på 23 juni, vilket betyder att den närma sig tenderar att slutföras till en början resten av de som olympiska spelen inom Tokyo, som kan vara planerade vara uppmärksam på juli.
“Olympic Virtual Series är det finns en en roman olympisk digital upplevelse för att syftar vara uppmärksam på tenderar att växande omedelbart allmänhetens delta del i hela, virtuell sportaktiviteter”, säger IOC: s president Thomas Bach.
IOC även har men för att inte lanserad i detalj ingående i fråga om konkurrensen, fast det är det känt tenderar att det kommer hållas genom publiceringsplattformen. Extra uppgifter förväntas snabbt.

[ad_2]

Leave a Reply