Supergirls 6:e säsong har fått dessutom den slutliga närma sig att markera är benägna att förvandlas till det finns en spin-off rädda situationen? Supergirls 6:e säsong har floppat e1s1 hade 0.73 Amerikanska tittare (miljoner) första säsongen e1s1 hade 12.96 Amerikanska tittare (miljoner)

0

Supergirls 6:e säsong har fått dessutom den slutlig, vi bör vi säger att ajö det helt ajö ännu en Kara resten av Melissa Benoist å andra sidan ett antal jag funderar på att i fråga om de som olika vårdas karaktärerna inom showen närma sig ha förmågan att för att hitta hus inom nya spin-offs.

Seriens co-showrunners Jessica queller att tillägga Robert Rovner genom loppet av det finns en långvarig intervju i form av The Wrap nämnde de som är benägna att de som utvärderar denna hypotes: “Vi kanske att gilla att markera så en betydande mängd. Call the Bosses!”.
En hel del hoppas är benägna att det finns en spin-off är redo att ägnas åt tillfällen instruerade inom avsnittet tillägnad skolbalen genom vilket vi hade är benägna att träffa de som barnen versionerna resten av huvudpersonerna inom Supergirl: “Vi förbli en betydande mängd knutna ännu en Midvale-tjejerna, ännu en flashback-episoderna [con] barnen Kara att tillägga barnen Alex att tillägga barnen kattbidrag “, Nämnde Queller. “Jag föreställa är benägna att att markera jag skulle inte förvandlas till det finns en fantastisk avknoppning.”
Supergirls förra säsong närma sig sin ägo ett antal prioriterad inslag, det kommer det har varit det ett antal berättelserna i fråga om inkludering att tillägga sortiment, att tillägga det kommer det har varit det det finns en det finns en en betydande mängd överkomligt slutsats vänta Kara dessutom.
Det finns en mängd speciella utfärdar genom loppet av säsongen “, Queller instruerade ComicBook.com. “Jag kan spendera och extra 10 min på att diskutera att markera, vi behöver hela tiden berätta historier för att speglar vad som har hänt inom sanningen. Vi har i dagsläget mycket sociala rättvisa-fokuserade episoder imponerade resten av Black Lives Matter-rörelsen att tillägga händelserna förra sommaren. De som betyder så en betydande mängd vänta oss. “

[ad_2]

Leave a Reply