Champions League: PSG kollapsar inom olika halvlekar, Manchester City i form av en massiv seger ett steg bort mot finalen!

0

Manchester City är ett steg bort av sin första final inom Champions League, efter “Princes ‘Park” inom Paris Saint-Germain i form av det finns en leverera ytterligare det finns en 1: 2-seger inom olika halvlek, såväl som väntar är faktiskt ganska mycket ” extra informell “omspel det följande söndag hemma.

Dessutom att iaktta kan ha varit väldigt på ett annat sätt i fråga om Mauricio Pochettinos lagstiftning använde sin dominans hela första halvlek med avsikt att göra fler mål som. Kapten Marquinhos gav värdarna ledningen inom 14: e minuten i form av ett attraktivt mål som i form av det finns en nick av hörnet, dock då använde Killian Mbape, Neymar såväl som Angel di Maria för att inte sina chanser i opposition att att iaktta riktigt desorienterade laget inom City.
Å andra sidan hela olika halvåret har varit historien på ett annat sätt. Det spelar ingen roll vad Guardiola instruerade titta på dem i fråga om pausen fungerade att iaktta självklart, titta på City påbörjade spela sitt igenkännliga njuter såväl som lyckades inom 64: e minuten utjämna hela genom kapten Kevin de som Bruyne. Bara för att sju min efter det finns en frispark hade Riyad Mares inga svårigheten tenderar att övervinna PSGs dåligt placerade vägg titta på Kaylor Navas med avsikt att förmedla bollen ur webben titta på olika gången. PSGs nervositet växte såväl som Idrissa Gaye fick ett välförtjänt rött tillfällig inom 77: e minuten efter det finns en en spetsig börja på Ilkay Gundogan, med avsikt att skära ner PSG: s chanser titta på det finns en comeback.

[ad_2]

Leave a Reply