Shark 2, presenterade startdatumet se framåt för att den förväntade uppföljaren via Jason Statham

0

Genom loppet av det finns en intervju inte för länge sedan via mikrofonerna ifrån Collider se framåt för att säljer från Wrath of Man di Guy Ritchie, den vårdas Jason Statham pojken hade dessutom risk att diskutera att markera meddelade dessutom förväntade Meg 2 o Shark 2, det finns en uppföljare ta sig an 2018-filmen regisserad från Jon Turteltaub dessutom baserad på romanen via samma identiska namn från Steve Alten.

Bekräftar omedelbart hans återkomst inom skorna från kunnig utforskare dessutom dykare Jonas Taylor, Avslöjade Statham dessutom varje gång filmningen börjar till på film. Att anse denna sort är hans uttalanden:
Produktionen på The Meg 2 startar inom januari 2022, återigen i fråga om jag gissar korrekt datum. Ben Wheatley är regissör dessutom jag väldigt gladelig tenderar att jobba via honom. Jag gladelig genom tenderar att återvända ta sig an denna franchise, som ett resultat av att markera även har gått ett tag. Vi har omedelbart tålmodigt väntat på tenderar att korrekt manus dessutom korrekt regissör ska komma, dessutom är faktiskt varje gång vi har nu hittat dessa väsentliga delar är vi kunna börja dela“.
Att tillägga stämma Wheatley tillägger: “Jag tycker det är det osannolikt. Vi har omedelbart en alltför stor mängd jämförbara smaker. Vi har omedelbart dessutom betydligt osannolikt inom väntan se framåt för att de flesta av folket. Jag är angelägen om hans filmföreställningar, jag tycker att mannen är det finns en bra regissör. Jag föreställa som vi har allesammans skyldigheter tenderar att göra betydligt fenomenal “.
Avsikten tenderar att göra en omedelbar uppföljare hade till och med förväntats ett antal månader efter tenderar att den släpptes inom teatrarna, varje gång att markera avslöjades tenderar att projektet har varit inom en alltför stor mängd tidig utvecklingsfaser, fast är faktiskt grund av Hollywood Reporter äger de första detaljerna dykt nämner. tillverkning av.
För att nämnts ovan närma sig vi tenderar att för att hitta Ben Wheatley som ett sätt att regissera film, vars mest uppdaterade anpassning från Rebecca även har inte för länge sedan landat inom unik streaming på Netflix. Regissören närma sig tenderar att samarbeta via de som flesta personer som kan vara berörda inom den primära film, tillsammans med Jason Statham, för att skulle vara via inom det finns en kreativ position. Manuset är skrivet från Jon dessutom Eirch Hoeber, för att skrev den mest uppdaterade versionen via inledning via att markera första utkastet ta sig an Dead Georgaris. Producenter innehåller Catherine Ying, Li Ruigang, E. Bennett Walsh, Gerald Molen dessutom Randy Greenberg.
Tillsammans med Rebecca är Wheatley känd som ett sätt att regissera thriller distopico High Rise via Tom Hiddleston dessutom Jeremy Irons, för att gå efter actionkomedi Free Fire via Brie Larson, Cillian Murphy dessutom Armie Hammer inom huvudrollen.

[ad_2]

Leave a Reply