följare är bokstavligt talade i fråga om hans Oscar-tal 2021

0

Vinnarna resten av Oscar 2021 har lyckligtvis fått nätet att tala för inom ett antal timmar, dock följare på sociala medier kommenterar dessutom entusiastiskt att markera behaglig talet ifrån Harrison Ford.

Känd som ännu en att kunna göra betydligt för att pojken tydligt för att inte behöver göra, stjärnan resten av Indiana Jones e Blade Runner tilldelades Oscar titta på finaste ändra, komma ihåg enkla metoder till ganska mycket konsten att hugga scener dessutom placera ihop dem på nytt är det finns en väsentliga humaniora titta på filmens framgång. Under loppet av Los Angeles Union Station, för att har varit en av många platserna inom Ridley Scotts filmföreställning, drog Ford ut ett memorandum i form av allesammans anteckningar för att Warner Bros. lämnade omkring monteringsboden Blade Runner att kunna understryka de flesta enkla metoder till ganska mycket redaktörens jobb är alla bitar bortsett från simpelt.
Gruppen faktiskt vårdas Fords det bara om upprörda ton, tog alla bitar bortsett från glada genom för att delta inom ceremonin, dessutom på övergående ett tag växte till skådespelaren ett trendigt på sociala medier på Hollywoods massiva kvällshantering.
Ha i åtanke tenderar att skådespelaren, 78 kalenderår tidigare, sätter ihop sig att kunna fördröjning Indiana Jones 5, som kan tenderar att börja dela inom sommarsäsong genom ledning resten av regissören James Mangold. Övrigt, nuförtiden så mycket som Indiana Jones saga igen ännu en programmering på Sky dessutom NU i form av det finns en uttryckligt hängiven kanal.

Leave a Reply