Apple, AR-glasögon uppskjutna? Släppet till en början från 2022 ser ut otänkbart

0

De som AR-glasögon från Äpple de kanske ha varit skjutits nämner: i överensstämmelse med en del källor är att markera otänkbart är benägna att Konsekvens från enheten inträffar till en början från 2022, vilket rapporteras från ett antal rykten.

Ta sig an distinktion ifrån den mest uppdaterade rapporten ifrån analytikern Ming-Chi Kuo nämns inget från 2025 för Apples AR-glasögon, emellertid för att inte ens det finns en lansera snabb. För att inte vad för att förväntades, som ett minimum.
Att anse ser ut sanningen är är benägna att affärsrörelsen men för att inte även har startat den olika fasen från kolla in se framåt för att prototyper, kanske tack vare svårigheterna inom detta hälsoläget, att tillägga på detta närma sig oundvikligen att styra ännu en det finns en uppskjutning från tiderna.
Den ett sätt för att AR-glasögon närma sig att tillfredsställa närma sig sanningen är är benägna att bestå från tre huvudtestperioder, som kan är benägna att följas från och extra verifieringar längre fram än debuten inom butikerna.
På detta är fallet, det finns en utsläpp genom loppet av första kvartalet 2022 ska uteslutas. I fråga om för att inte rykten för att släppts fram till denna punkt sanningen är hänvisar tillbaka till dessa prylar måttligt än Apples VR-headset, givet som överhängande.

[ad_2]

Leave a Reply