Stormen lugnar sig för att inte, italienska klubbar begär hårda straffar se fram emot Juventus, Milan samt Inter

Projektet heter Superliga Europa stannade allaredan till en början, bör tydligt är svansarna vistelser. Ett antal behöver för att inte bara för att genomgår alla delar samt kräva drakoniska straff se fram emot initiativtagarna ta sig an kaos inom europeisk fotbollsfolks.

Inom Serie A lanserades det finns en framställning resten av 11 klubbar att kunna straffa Juventus, Inter samt Milan drakoniska, för att det är att markera för att inte jag skulle inte uppstå se fram emot dem är benägna att upprepa det finns en jämförbara sak på nytt. P.g.a de kontanter hade varit de som förbereda att för att avvika för allesammans olika inom Apenninerna, vilket de som olika faktiskt för att inte märkte via någon person speciell vänlighet.
Bland de många elva klubbarna för att undertecknade framställningen är Roma, Turin, Bologna, Parma, Genua, Cagliari, Sampdoria, Sassuolo, La Spezia, Benevento samt Crotone. De som uttryckte nödvändigheten att är benägna att sammankalla ett nödmöte, samt förklaringen hade varit analysen resten av kritiska behandlingar för att Juventus, Inter samt Milan tog kollektivt och använder inte en att komma ihåg konsekvensernaa.
Uttalandet framhållande är benägna att de som tre klubbarna utvecklade samt undertecknade Superleague-projektet inom hemlighet, döljer även i riktning bort internationella organ, liksom så mycket som italienska spelet. Således gjorde de som gigantiska olyckor på Serie A samt att markera inhemska fotbollssystemet. De som tillrättavisas att kunna de som för att inte formellt även har dragit sig ur denna tävling, varför att markera krävs men verkar större sanktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *