Vi bör be UEFA samt FIFA att förlänga för vårt kalenderår ytterligare 400 dagar

Manchester City-chef Pep Guardiola även har offentligt uttryckt missnöje i form av antalet deltar i hans reglering utför genom loppet av det finns en säsong.

“Det är det hela tiden exakt samma,” uttalas Guardiola samt tillade:
– Ivrig spelare samt behöver ha standarden, och så de välj delar. Vi bör be UEFA samt FIFA att förlänga för vårt kalenderår ytterligare kanske 400 dagar, då jag skulle inte vi allesammans anlända. De som ber oss i fråga om vår åsikt, säger vi samt ingenting pågår. I fråga om de som bestämmer tio deltar i – närma sig att iaktta tenderar att vara tio deltar i. Att markera denna sort är en organisation samt vi är redo att för att inte förneka att iaktta. Klubbar samt följare behöver ha de som största spelarna, att iaktta beordrar investeringar. Å andra sidan mitt jobb är tenderar att spela de mest effektiva fotbollen vi är redo att, tenderar att håll mina ivrig spelare vilade.
City utför ligacupfinalen i opposition att Tottenham på söndag samt därefter den primära matchen inom Champions League-semifinalen i opposition att PSG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *