Star Wars spin-off-serien rymdskepp för att aldrig betraktat på fotografierna i riktning bort Cassian Andor-showuppsättningen

0

Vi av kontinuerligt tenderar att undersöka nya foton tagna på uppsättningen resten av Cassian Andor: den denna sort gången råda över ett par foton delats, vilket gör att markera potentiellt vänta oss för att titta på rymdskepp som kan tenderar att framträda inom episoderna resten av Disney-show.

För att ni jag vet att händer dessa dagar arbetet via Star Wars spin-off-serien, för att berättar historien i fråga om Cassian Andor, en personlighet för att spelas resten av Diego Luna och därav ses först inom Rogue One-filmen. Inspelning och därav del råda över enbart börjat, den valda placeringen är det finns en utomhusuppsättning inom Essex inom Storbritannien, ett samtal för att gjorde att markera potentiellt vänta fansen för att hitta extra i detalj ingående i fråga om showens tillfällen. Verklighet är tenderar att längst ner inom nyheterna kan ni undersöka ett par fotografier för att delades resten av Instagram-kontot @bespinbulletin, detaljerna inom fotografierna för att att omedelbart fångade fansens uppmärksamhet har varit närvaron resten av ett antal rymdskepp, bakom vilken kommer du att kunna undersöka det finns en oerfarna skärm.
I överensstämmelse med ett antal närma sig på grund av detta faktum en del scener tenderar att spelas kommer in på ett varv, vänta är faktiskt jag vet att vi ändå för att inte en alltför stor mängd i fråga om TV-serien via Diego Luna, alla bitar för att återstår är för att delta för de som närmaste månaderna att kunna avslöja den officiella sammanfattningen resten av showen. Med avsikt att avsluta, på denna plats är en idé tillägnad Cassian Andor och därav hela bunten olika Star Wars-karaktärer för att vi kommer att tenderar att undersöka inom serien.

[ad_2]

Leave a Reply