Call of Duty 2021 Vanguard, upptäck skjuts nämner resten av Activision: av denna anledning

0

[ad_1]

Call of Duty 2021 Vanguard det kommer ej tenderar att introducerat i form av samma identiska timing för att tidigare del, att iaktta ser ut som om: det framstå som Activision ha skjutits nämner L ‘annonsera inom sporten, baserat på fras ifrån president Rob Kostich.
Genom loppet av det finns en intervju i form av VentureBeat nämnde Kostich tydligt för att inte att iaktta en betydande mängd omtalade frågor relaterade till den generella karaktären av Call of Duty 2021 Vanguard, däremot talade i fråga om förläggarens förnyade intresse titta på Call of Duty: Warzone säsong 3.
“Vi mest sannolik för att delta för bara lite lång sikt (på tillkännagivandet resten av den nya Call of Duty, Ed),” sade presidenten titta på Activision. “De som orsakar handlar förmodligen den mest i fråga om vad för att väntar oss i form av Call of Duty: Warzone säsong 3. ”
“Att markera finns så en betydande mängd att diskutera samt ganska mycket av utfärdar pågår den den här typen veckan, så vi behöver specialiserat sig i att iaktta i form av vårt samhälle, på vår färd kollektivt.”
“För att ni märkte förra året gjorde vi ett antal trevliga utfärdar att kunna komplettera exponera resten av Call of Duty: Black Ops Cold War i hela, Warzone. ”
“Den här typen är de som delar för att de eftersom vi behöver arrangera samt erbjuda våra kunders, för att det är de ha kunskap i avslöja det efterföljande del resten av call of Duty ensam, för att del av deras egen spelupplevelse. ”
“Titta på oss samt teamet är att iaktta del av att iaktta trevliga. Marknadsreglerna skifta titta på Call of Duty, enkla metoder till vi engagerar samhället samt låter dem avslöja nya utfärdar.”
“Avslöjandet är redo att på grund av detta faktum ske på ett tag”, slutligen slutar Kostich, “däremot det kommer vara del av det finns en det bredare agenda, organiserad att kunna innehålla kunders samt serva dem.”

[ad_2]

Leave a Reply