Metal Gear Solid, remaken ser ut som om bekräftad från Snakes historiska röst

0

Metal Gear Solid Remake att iaktta ser ut som om ha varit bekräftad dessutom med ursprung i hemmahörande i David Hayter, Snakes historiska röstskådespelare, för att rapporterade är benägna att mannen visste i fråga om projektets existens tidigare än denna meddelande läckte ut ta sig an de flesta av folket dessutom vände ett riktigt popularitet.

Tydligt är redo att att iaktta för att inte tas för att det finns en sin helhelt övertygande försäkran, å andra sidan det är det definitivt värt till rampljuset att iaktta: Hayter hade varit besökare som på Den Allen Gaming-podcasten, för att intervjuade skådespelaren dessutom röstaktörerna vars röst även har präglat figuren från Orm, tidigare än de som ersattes inom Metal Gear Stark V från Kiefer Sutherland.

I b rief, det är det en individuell för att i allmänhet är en av data i fråga om information, ta hänsyn till är benägna att omformningen jag skulle inte beröra ett från de som kapitel mannen strävade genom användning av, även när att iaktta för att inte påstås är benägna att mannen måste vara inblandad inom det finns en eventuell ominsättning. Alternativt rapporterade Hayter bara för att är benägna att mannen visste i fråga om förekomsten från denna remake från Metal Gear Stark, utan ut en är benägna att inklusive ta sig an i fråga om mannen strävade på att iaktta eller för att inte, så det är det ändå det finns en ganska mycket opräknat frågeställning.

Hela omkring minut 47 från videon ovan hävdar Hayter är benägna att “Jag fick bara för att försäkran på är benägna att det kommer inte hade varit ett simpelt popularitet titta på några dagar av den anledningen som, när som helst att iaktta ändå betraktades för att ett. Tala för tillfället är i fråga om ett branschrykt, vilket gör att iaktta extra det exakta.”. Skillnaden mellan “rykt” dessutom “branschrykt” är icke tydligt, å andra sidan baserat på Hayter jag skulle inte hörsay i fråga om Metal Gear Stark Remake för tillfället är vara extra övertygande innan, tydligt att kunna somliga källor även har bekräftat betydligt, å andra sidan vi väntar på någon person tillväxt inom problemet.

Eftersom den det finns en ett tag igen även har att iaktta varit tal i fråga om det finns en återkomst från Metal Gear Stark genom användning av det finns en remake eller betydligt relaterade: först hade varit att iaktta tal i fråga om det finns en möjlig omstart, av den anledningen som det finns en remake för att är redo att ha anförtrotts BluePoint, baserat på somliga rykten. Inte för länge sedan även har betydligt formellt flyttat: Twitter-kontot är aktivt på nytt titta på prata med Tom Olsen, iscensätter ett ovanligt byta för att ser ut som om {förmedla} ett antal information för att levereras till serien.


Leave a Reply