Vem som ska Super League-president Florentino Perez?

0

Vare sig det är det affärer, fotbollsfolks eller politik, råda över Real Madrids Florentino Perez hela tiden utfört högst citerar inom sitt njuter och därav råda över för tillfället är dragit kaptenens armband se framåt för att Super League för att råda över utlöst ett krig inuti europeisk fotbollsfolks.

“Vad är så attraktivt via att iaktta? Tenderar att vi utför de som mega lagen. Att markera gör att iaktta extra attraktivt se framåt för att TV och därav erbjuder extra kontantbelopp, “instruerade pojken se framåt för att att iaktta spanska fotbollsprogrammet” Elektrisk energi Chiringuito “, via hänvisning ännu en den utbrottliga ligan för att drastiskt kan förändra landskapet inom världens hetaste sportaktiviteter.
Dessutom se framåt för att Perez, den 74-åriga spanska tycoon för att råda över utsetts ordförande se framåt för att att iaktta nya European Super League (ESL), {drivkraften} se framåt för att denna lukrativa nya privata liga är inom grunden ekonomisk.
“Fotbollsfolks bör hålla fast vid det är benägna att förändra sig och därav anpassa sig ännu en tiden. Fotbollsfolks förlorar sitt överklagande. Betydligt bör göras”, sade pojken i fråga om budet med ursprung i hemmahörande i 12 kraftfulla klubbar – sex med ursprung i hemmahörande i Englandoch tre vardera med ursprung i hemmahörande i Spanien och därav Italien – är benägna att bilda det finns en liga för att erbjuda garanterade område ännu en sina grundare och därav miljarder dollar inom pengar.
Genom användning av det finns en allvarlig sätt och därav oklanderlig sätt, Perez är ett känt namn inom Spanien och därav en av många landets rikaste och därav väsentligen den mest inflytelserika invånare. Efter det praktiskt taget 18 kalenderår omkring rodret inom Real Madrid, Perezs rekord är spektakulära – genom honom råda över klubben vunnit 5 spanska mästerskap och därav toppat Champions League sex gånger.
Perez kan president se framåt för att ACS, en av många världens massiva privata bygg- och därav servicekoncerner för att förra året omsatte 35 miljarder euro. Dessutom via det finns en tillfällig stavning inom politiken och extra utvidga sitt inflytande råda över Perez oavbrutet varit ett nummer se framåt för att eliterna inom både affärer och därav politik inom VIP-boxarna på Real Madrids Santiago Bernabeu-stadion, ett antal för att ännu en och därav via som svar på plikt råda över skrivit kommer in erbjuder under vilket.

Stor spender

När som helst pojken tog genom inom juli 2000 hade varit att iaktta via löftet är benägna att förvandla Real Madrid ännu en annonsark varumärke och därav aktiverar dess finansierar. Dessutom att iaktta hade varit pojken för att lanserade klubbens stjärnbelagda “Galacticos” -åra är benägna att rekrytera världen ivrig spelare inom t op rate, och därav pocherar den portugisiska internationalen Luis Figo med ursprung i hemmahörande i Barcelona se framåt för att 58 miljoner euro, det finns en astronomisk summa omkring den punkten.
Och extra blockbuster-anskaffningar tog via sig Frankrikes Zinedine Zidane 2001, för tillfället är , brasilianska superstjärnan Ronaldo ett kalenderår på ett tag och därav Storbritanniens David Beckham 2003. En gigantisk spender, Perez råda över stått bakom ett antal de som mest kostsamma övergångarna inom fotbollens historiskt förflutet även när de erhåller att gett konsekvens grund av det finns en viss expertis se framåt för att säljer.
Utstod för att president 2006 efter ett torrt besvär utan ut en ett antal verkar större titlar, hade varit pojken igen omkring rodret tre kalenderår på ett tag och därav inuti ett antal veckor hade pojken avskaffat 240 miljoner euro så att förvärva ombord den 2 mest uppdaterade Ballon d’Or-vinnarna: Brasiliens Kaka och därav Cristiano Ronaldo.

Definitivt värt 2,3 miljarder dollar

Ens antar Forbes hade det finns en personlig förmögenhet för att uppskattades ännu en 2,3 miljarder dollar, svär Perez är benägna att pojken för att inte är via se framåt för att de kontanter, och därav pojken förespråkar “normalitet” och därav det finns en arbetsetik för att överlämnades ännu en honom resten av sin far, för att drev två parfymbutiker. Efter påbörjande inom ingenjörsvetenskap med ursprung i hemmahörande i Madrids Polytechnic University fick pojken som rör sig fort det finns en stil se framåt för att makten, först tillbringade det finns en tillfällig period inom den icke-offentliga sektorn, eftersom den kommer in inom politik 1976 varje gång pojken tillfällig strävade se framåt för att Madrids stadshus och därav eftersom den för att infrastrukturchef omkring transportministeriet. .
Mannen utnämndes dessutom ännu en generalsekreterare se framåt för att att iaktta kortlivade centristiska demokratiska reformistpartiet, dock pojken lämnade politiken efter är benägna att partiet sjönk och därav vunnit inga område inom vanliga valet 1986. Då hade pojken allaredan gått kommer in inom den icke-offentliga sektorn och därav gått via kamrater 1983 så att köpa ett kämpande byggföretag ännu en ett lågt värdet.
4 kalenderår på ett tag, efter ett antal fusioner och därav förvärv, föddes ACS via Perez inom spetsen och därav slog tillgänglig på marknaden som ett resultat av Spanien investerade miljarder inom byggande, grund av ecu fonder. Det finns en skicklig förhandlare via känner verkligen se framåt för att PR, pojken råda över oavbrutet skördat fördelen resten av offentlig-privata samarbeten.
En av många hans väsentligen den mest erkända “kuppar” hade varit 2001 varje gång pojken genom sin första tjänstgöringsperiod för att Real Madrid-chef sålde klubbens träningsanläggningar ännu en storstaden se framåt för att 480 miljoner euro, under vilket ACS tilldelade ett kontrakt så att konstruera tre höghus under vilket.

[ad_2]

Leave a Reply