På detta idé kommer inte att göra ha förmågan att vidtaga

0

[ad_1]

Andrea Agnelli, ledaren se fram emot Juventus att tillägga en av många grundarna resten av Super League, uttalas att det inte är det meningsfullt tenderar att vidtaga den konkurrensen och använder inte en engelska klubbar.

Inom förflyttar natt beslutade samtliga sex engelska klubbar (Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham att tillägga Liverpool) att dra för sig ur på detta idé, för att inkluderade Real Madrid, Barcelona, ​​Atletico, Juventus, Milan att tillägga Inter.

– talat är redo att på detta idé knappast vidtaga och använder inte en engelska. Tydligt närma sig de som för att inte ha förmågan att – sade Anjeli, å andra sidan bara fåtal timmar förr utfärdade Super League ett pressmeddelande under vilket att iaktta uttalas tenderar att att iaktta jag skulle inte vidtaga och använder inte en engelska klubbar.

Super League jag skulle inte ha 20 klubbar att tillägga vara det finns en tävling vara uppmärksam på UEFA Champions League. Tillsammans med de som 15 grundarna jag skulle inte och extra 5 klubbar deltaga förlitar sig på summorna. Vinnaren jag skulle inte förvärva cirka 400 miljoner euro, 3 gånger utöver vinnaren resten av Champions League.



[ad_2]

Leave a Reply