Call of Duty 2021 Vanguard i allmänhet är en stor olycka, emellertid det är det sin helhelt irrelevant

0


För att ett och annat vår börjar till entusiastisk spelare ifrån så mycket som världen den lekfulla tiningen men även poppar sina idéer ännu en återstående av året. Maj men även begynnelse från juni närma sig sin ägo sina personlig patroner till eldstaden, emellertid titta på en mängd är den sanna kom toppperioden i höstas förra hösten eller i form av olika fras utgivningsperioden titta på den nya Call of Duty. 2021 närma sig i själva verket ett nytt kapitel att återvända, som var inom centrum titta på rykten ett antal gånger på efteråt ett tag. Låt oss talande i fråga om “Call of Duty 2021 Vanguard“.

Call of Duty 2021 Vanguard, tydligt inofficiellt namn, råda över nämnts ett antal gånger från somliga insiders, framför varje sak Tom Henderson, det finns en välkänd leverans i hela, COD-fältet. Image för att ritades från Henderson är beklagligtvis för att inte i alla avseenden positiv.

Läckaren hävdar ännu en men även i form av tenderar att “i fråga om Activision nånsin bestämmer sig i ett försök att för att hoppa för genom ett kalenderår titta på att markera nya avsnittet från Call of Duty, måste att markera vara inom kalenderår”. Call of Duty 2021 Vanguard det är till och med en “katastrof” enligt honom; Henderson citerar antal interna svårigheten inom utvecklingsteamet, för att måste vara Sledgehammer. Ansvaret tenderar att arbeta ifrån snyggt arbete orsakad från karantäner, förseningar för att bara om ledde ännu en tenderar att sporten bara för att hade två års funktionell tillväxt (jämfört i form av de som klassiska tre åren),skyldighet att utveckla en generationsöverskridande titel: hela bunten dessa element ser ut som om ha skapat en mängd, titta på en mängd svårigheten i form av sporten.


Call of Duty Black Ops Cold War: när kommer vi att se den första bilden av Vanguard?
Call of Duty Black Ops Cold War: när som helst närma sig vi tenderar att låt oss titta på den primära image från Vanguard?

Inom men även baksidan, baserat på läckorna, ser ut som om Call of Duty 2021 Vanguard för att inte vara antagen tenderar att vara att markera finaste sporten de som mest uppdaterade åren eller inom hela bunten instanser närma sig att markera för att inte ha förmågan att nå sin maximala potential. Ordentligt, det är det inte viktigt, eller påverka på sagan är redo att faktiskt vara noll.

Förklaringen? Nej, det är det inte sanningen det fansen köper att markera nya kapitlet produktens slutliga standarden. Det är det det finns en relaterade fråga, emellertid det är det bara för att grunden. Den sanna kom styrkan inom Call of Duty, för att det finns en saga, är dess närvaro inom utan kostnad tenderar att spela format, både på PC-konsolen (tydligt kommunicera vi i fråga om Warzone) men även inom mobilformat (Call of Duty Mobile, men tydligare).

Den 2 spelen det finns ett enormt räddningsnät titta på Activision. I fråga om även Call of Duty 2021 Vanguard jag skulle inte dumpa en betydande mängd lägre än En samtida Warfare men även Black Ops Cold War, jag skulle inte gänget inom serien förbli i hela, COD-communityn grund av utan kostnad tenderar att spela titlar. Såväl som är redo att Warzone vädja till somliga entusiastisk spelare att inköpa premiumtiteln grund av belöningar / fördelarna med för att exklusivt är redo att erhållas inom Vanguard, men dessutom giltiga titta på Battle Royale.

I fråga om för att inte ens att markera räcker i ett försök att övertala entusiastisk spelare jag skulle inte att markera för att inte vara ett enormt svårigheten. Sanningen det användaren som inte består av köpt Vanguard av kontinuerligt tenderar att starta det finns en Call of Duty hur som helst (Warzone eller Mobile det är det) försöker ännu en tenderar att hans tankar för att inte avviker titta på ett ifrån IP men även behåller honom, vilket gör honom extra bekymrad över framtida kapitel.

Call of Duty 2021 Vanguard är redo att på grund av detta faktum vara det finns en titel tenderar att förtränga, emellertid Activision jag skulle inte för att inte utstå titta på en betydande mängd från resultaten. Efter alla är redo att att markera vara ett bekymmer, i fråga om bolagen gå fel på nytt 2022, emellertid vi bör fokusera på på detta (otroligt?) Eventualitet i fråga om men även när som helst att markera dyker nämner det följande kalenderår. Se framåt för att tillfället ha kunskap i, vara säkra på tenderar att sagan är inom full välbefinnande men även närma sig för att slutföra året i form av det finns en positiv ton, Vanguards slutliga standarden.



Leave a Reply