Pjanic publicerade det finns en video resten av firandet efter vara ägare till vunnit cupen

0

Vår landslagsspelare Miralem Pjanić, även om mannen för att inte ens har varit på bänken inom matchen för att Barcelona spelade inom finalen inom King’s Cup, firade är benägna att mannen vunnit sin första pokal genom användning av den katalanska det stora genom användning av sina lagkamrater även publicerade det finns en video på sociala community.

Även om tränaren Ronald Koeman tog honom ännu en Sevilla har varit mannen för att inte genom användning av inom listan se framåt för att matchen.
Oavsett att anse har varit Pjanić efter det finns en överdriven seger genom användning av 4-0 en av många de som lyckligaste spelarna inom Barcelona. Ännu en distinktion i riktning bort förr säsonger har varit att anse för att inte uppnåelig är benägna att ha roligt pokalen på gatorna, det kommer ej är benägna att det har varit det någon person organiserad mottagning inom huvudstaden inom Katalonien, bör att anse hindrade för att inte Barca-spelarna i riktning bort är benägna att ha roligt på bussen.

[ad_2]

Leave a Reply