Kuman men även laget vandrar en alltför stor mängd finemang, jag nöjd i fråga om tenderar att Messi behöver behålla

0

Barcelonapresident Joan Laporta är nöjd i fråga om tenderar att Lionel Messi närma sig för att stanna på Nou Camp-stadion, som ett resultat av den katalanska klubben mottagit King’s Cup på lördag. Barça nådde övertygande trofén hela genom tenderar att besegra Athletic Bilbao 4-0. Griezmann men även De som Jong gav fördelen ta sig an den katalanska klubben men även genom användning av mål som inom 68: e men även 72: e minuten bekräftade Messi segern se fram emot Barca.

– Leo är de mest effektiva fotbollsspelaren på planeten, nämnde Laporta men även tillade:
– Tydligen är han väldigt trassla upp ta sig an klubben. Jag nöjd i fråga om tenderar att mannen behöver behålla men även vi kommer att tenderar att göra varje liten sak se fram emot för att vidta åtgärder. Inom den den här typen matchen märkte vi tenderar att mannen har varit omgiven resten av gigantiska entusiastisk spelare. Laget spelade en alltför stor mängd finemang.
Pojken identifierade tenderar att mannen har varit är inte nöjd genom användning av lära sig att laget fungerar.

– Kuman men även hans arbetskraft fungerar en alltför stor mängd finemang. Jag på gott humör se fram emot dem. Jag tro tenderar att på detta bara för att är den primära resten av ett antal troféer för att vi vinner – slutligen slutar Laporta.

Inom La Liga är Barcelona 3:e inom tabellen, genom användning av det finns en poäng lägre än Real Madrid men även två lägre än den modern Athletic.

[ad_2]

Leave a Reply