Fulham hade ett sugrör med ett syfte att rädda Emirates – de som missade att markera inom 97: e minuten

0

Efter 4 nederlag inom rad inom Premier League bli besegrad Fulhams reglering inom eftermiddag det praktiskt taget i form av tre poäng med ett syfte att återvända i riktning bort besöket ta sig an stadsrivalen Arsenal. Att iaktta växte till ändå det finns en poängfördelning, 1-1.

Att iaktta stod 0-1 på resultattavlan efter 90 min på Emirates, att tillägga målet för att gav hoppa i fråga om överlevnad inom klubbens liga i riktning bort “Crevin Cottage” gjordes från Josh Maya inom den 59: e minuten i riktning bort straffpunkten.
Hela första halvlek gjorde “ballers” ett mål som inom 40: e minuten, dock att markera upphävdes efter det finns en VAR-signal.
Värdarna tog ändå bort två till och med uppförda poäng i riktning bort gästerna. Inom matchens 97: e minut hade varit Nketi noga i form av är benägna att skydd skammen i riktning bort “gunners”, gjorde mål som se framåt för att finalen 1-1.
Fulham även har samlat 27 poäng på 33 matcher, dock ligger ändå på -6 i riktning bort Brighton, dvs Burnley, för att dessutom även har och extra 2 matcher är benägna att spela resultat i ta sig an den tipsa från säsongen inom Premier League.
Mikel Artetas entusiastisk spelare förblir i kontrast på nionde tillräckligt med utrymme i form av 45 poäng, utan ut en bara några få speciella utsikter är benägna att säkra en placering inom någon person från de som eu tävlingarna det efterföljande säsong.