Bundesliga bekämpa i ett försök att avsluta säsongen efter virusutbrott

0

Det föregående paret av veckorna resten av den tyska Bundesliga-säsongen kastades inom kaos på fredagen när som helst ett koronavirusutbrott inom Hertha Berlin tvingade huvudklubben ännu en det finns en tvåveckors karantän.

Den tyska fotbollsligan (DFL) nämnde tenderar att att iaktta jag skulle inte fördröjning citerar Herthas det följande tre matcher efter tenderar att försvararen Marvin Plattenhardt vände den fjärde medlemmen inom spel- och därav coachningspersonalen för att testade optimistisk till 1 den som arbetsdag på torsdag.
I form av så mycket som laget tvingat tenderar att isolera sig genom loppet av två veckor, bör den nedflyttningshotade klubben placera om sin tur ännu en Mainz på söndag, ett hemmamatch i jämförelse med Freiburg det följande onsdag och därav besöket ännu en bottenlag Schalke den 24 april.
“Det är det att iaktta rätta steget ur ett hälsoperspektiv, fast det är det tydligt ett formulär i riktning bort ett sportperspektiv”, säger Hertha sportchef Arne Friedrich.
Efter tenderar att Pal Dardai, assistenttränare Admir Hamzagic och därav den belgiska anfallaren Dodi Lukebakio återvände positiva tester på torsdag morgon, planerade Hertha preliminär tenderar att isolera sig kollektivt för att ett reglering på ett inhemskt utväg och därav lämnade bara för att se fram emot tågkontrollerat och därav matcher.
Den tanken torpederades resten av Plattenhardts positiva test, under vilket ett område hälsovårdsmyndigheter införde vad Hertha kallade “strängare behandlingar”.
Friedrich nämnde tenderar att laget jag skulle inte bevara “digital träningspass” hemma inom ett gör ett försök tenderar att bevara sig inom figur det som är kvar nedflyttningskampen.
Hur som helst erbjuder utbrottet dessutom Bundesliga det finns en schemaläggande komplikationer, via den tyska fotbollsligan (DFL) genom loppet av ansträngning tenderar att slutföra säsongen inom toppen resten av maj tidigare än entusiastisk spelare försvinner ännu en EM sommaren.
Jämförbara utbrott hade så här tidigt kastat olika divisionen inom kaos denna månad, via tre golfutrustning inom självisolering och därav oförmögna tenderar att spela.
Hur som helst nämnde DFL-president Christian Seifert tenderar att att iaktta hade varit dags tenderar att omplanera allihop uppskjutna spela.
“Som svar på min åsikt finns att iaktta inte en kotte anledning att komma ihåg tenderar att stänga resten av säsongen se fram emot tillfället,” nämnde pojken ännu en tidningen En bild.
Mannen tillade tenderar att ligan kan “tänka på att i fråga om” i fråga om situationen förändrades genom loppet av de som kommande två veckorna.
Inom ett pressmeddelande nämnde DFL tenderar att att iaktta jag skulle inte meddela nya datum se fram emot de som uppskjutna Hertha-spelen “genom loppet av den kommande veckan”.

[ad_2]

Leave a Reply