Brutal Bentley Continental GT3 Pikes Peak förbereda att se fram emot det finns en ny rekord 2030 närma sig att markera bara för att tenderar att specialiserat sig i elbilar

0

Bentley sätter ihop sig att kunna slå och extra ett rekord inom Pikes Peak-loppet, och därav se fram emot på detta uppgift även har att markera förberett det finns en extremt extraordinärt modifierad racing Continental GT3.

På Bentley älskar de som att markera årliga Pikes Peak International Hill Climb-loppet, och därav rekorden se fram emot den snabbaste SUV och därav den snabbaste produktionsbilen hur man kan en alltför stor mängd de som satsar på den. Inom kalenderår är målet tenderar att att uppnå det finns en ”Time Övergrepp 1” -rekord, som kan vara det finns en klasskategorier se fram emot ”modifierade och därav nischade två- och därav fyrhjulsdrivna fordon är förutsatt på produktionsmodeller”.
I själva verket även har Bentley förberett sig ordentligt, och därav “missilen” genom användning av vilken den avser tenderar att “leverera ner” att markera nuvarande rekordet för att David Donner förra året satt inom Porsche 911 GT2 RS Clubsport genom användning av tiden 9: 36.559 anländer med det finns en brutal Bentley Continental GT3 Pikes Peak. Den modifierade racing GT3-bilen närma sig tenderar att köras från Pikes Peak-legenden Rhys Millen omkring att markera 99: e årliga PHIHC-loppet inom juni.
Den väsentligen den mest extrema versionen från Continental GT, eller någon person Bentley-bil nånsin, även har den viktigaste bakre spoilern monterad till 1 den som Bentley, och därav att markera finns en mängd olika aerodynamiska utvecklingar specifikt utvecklade se fram emot mountain racing. Arbetet även har dessutom gjorts genom användning av GT: s 4,0-liters turboladdade motor för att för tillfället är vidtar biobränsle.
“På detta första steg markerar begynnelse på ett lång sikt datorprogramvara att kunna upptäcka biodrivmedel och därav e-bränslen och därav deras potential se fram emot hållbar programvara”, uttalas Bentley inom ett pressmeddelande.
Bolagen närma sig att leverera hybridversioner från alla de sina mode- ifrån 2023, och därav ifrån 2030 närma sig att markera bara för att tenderar att specialiserat sig i elbilar.

[ad_2]

Leave a Reply