Vi vidare som ett resultat av vi är de ett bättre team

0

Inom natt, inom returmatchen inom kvartsfinalen inom Champions League, besöker Bayern PSG, emot vilket de kommer försök att kompensera vänta 2: 3-nederlaget i riktning bort första matchen.

Mittfältare vänta kommande tysk att tillägga europeisk mästare Joshua Kimih (Joshua Kimmich) är nöjd i fråga om är benägna att hans team är redo att göra att iaktta som ett resultat av det är det högre.

“Jag överväga att vi ska är benägna att gå lång sikt som ett resultat av vi är de ett bättre team. Vi har varit dessutom bättre inom att iaktta första sporten, dock att iaktta sågs beklagligtvis för att inte inom resultatet. Hur som helst överväga jag är benägna att vi ändå är redo att göra det finns en leverera inom att iaktta olika sporten. A en alltför stor mängd närma sig för att komma tillbaka ner ännu en vår mentalitet, men dessutom på tron ​​. Vi har i nuläget redan bevisad det finns en excellent mentalitet inom att iaktta första sporten, dock vi har varit för att inte nöjaktig effektiva. Är faktiskt bör vi nuvarande varje – sa Kimih.

Bayern skickade 31 skott på mål som inom att iaktta första sporten, emot PSG: s sex. Hur som helst firade gästerna genom användning av mål som i riktning bort Kylian Mbappe att tillägga Marquinhos.

– Inom att iaktta första sporten hade de som tre chanser att tillägga gjorde tre mål som. Jag kan inte ihåg olika chanser vänta Paris. Vår övergrepp kontrollerade bollen att tillägga hade fler chanser. Är faktiskt bör vi för att använda sig av dem – tillade Kimih.

Matchen inom Paris spelas i riktning bort 21:00


[ad_2]

Leave a Reply