PSG avvisade 300 miljoner euro med ursprung i hemmahörande i Real se framåt för att Neymar

0

Wagner Ribeiro, Neymars förut chef, hävdar tenderar att Real Madrid förberedde 300 miljoner euro se framåt för att sin lastsköld 2019, å andra sidan tenderar att de som tydligt fick höra resten av Paris Saint-Germain tenderar att det finns en sådan lastsköld är omöjlig se framåt för att det finns en miljard euro.

PSG slog övergångsrekordet 2017 då de som betalade 222 miljoner euro se framåt för att Neymars utköpsklausul i form av Barcelona, ​​å andra sidan av den anledningen som dess råda över att iaktta regelbundet spekulerats inom hans återkomst ännu en Spanien. Den 29-årige Neymar stannade ändå vistelser inom Paris även är i enlighet med de som mest uppdaterade nyheterna förbereda att se framåt för att ett nytt kontrakt i form av den franska klubben.
“Då har varit mannen på kort avstånd Real Madrid, för att har varit villiga tenderar att betala 300 miljoner euro. Florentino Perez informerade se framåt för att mig att iaktta, å andra sidan Nasser Al-Khalifi vägrade. Mannen nämnde ännu en mig: ‘För att inte ens se framåt för att det finns en miljard, den kommer inte att göra tenderar att gå var som helst’. Inte en kotte medlemskap är redo att erbjuda honom vad mannen råda över inom PSG. Bara för att de visar att rekommendation i form av att iaktta. Madrid råda över affärsmässig svårigheten. Barça? Men värre. Inom Italien eller United eller City? Jag överväga för att inte. Mannen är bosatt ett fördelaktig liv inom Paris även utför se framåt för att ett extremt reglering. “Inom kalenderår närma sig mannen att uppnå Champions League-trofén även” Golden Ball “, säger Ribeiro ännu en L’Equipe.

Leave a Reply