GTA 5 är den väsentligen den mest betraktat, fler samt fler kunders gillar att undersöka streamers sova

Som svar på uppgifterna med ursprung i hemmahörande i Rainmaker.gg, Rycka ta sig an slog ett nytt rekord hela månaden Mars 2021. Plattformen se fram emot videostreaming råda över faktiskt kommit ikapp 2,06 miljarder timmar verkar på endast en månad, i form av det finns en framsteg på 105% se fram emot Twitch jämfört i form av året tidigare än. Ett antal dessa åsikter är på grund av GTA 5, allteftersom olika är på grund av streamers för att tittar på sig själva allteftersom de som sover.

Däremot låt oss börja dela i form av de som extra generiska uppgifterna och på samma sätt ge det finns en referenspunkt, Fb- Gaming råda över nått 400 miljoner bekräftade timmar, ganska många ökad än februari 2021, fast helt för att inte jämförbart i form av Twitchs 2,06 miljarder.
Att markera väsentligen den mest bekräftade sporten mars 2021 på Twitch hade varit GTA 5, för att ensam hade varit definitivt värt 181 miljoner bekräftade timmar. Är benägna att observera vi upptäcker att vi League of Legends i form av 143 miljoner timmar. Inom 3:e placera finns att anse Fortnite, i form av 107 miljoner. Av utomhus pallen vi upptäcker att vi dessutom Call of Duty Warzone (85 miljoner) samt den vintergröna Minecraft (82 miljoner).
Förlitar sig på de som rapporterade uppgifterna (för att ändå bara för att börjar till med ursprung i hemmahörande i 2016) är att anse första gången för att GTA 5 närma sig inom första placera. Att markera specificeras är benägna att rollspelets aspekt lockar ivrig spelare samt streamers uppmärksamhet. Att markera anges dessutom hela tiden ett verkar större nyfikenhet se fram emot innehåll material för att utställning streamers allteftersom de som sover. Genom 2 miljoner timmar bekräftade inom den kategorin råda över spelats kommer in på Twitch. De som flesta närma sig ändå med ursprung i hemmahörande i det finns en den som streamer, den ludwig, för att fick 1,5 miljoner tittade timmar.
Att markera definierade är benägna att “charmen” i form av denna form av ström det är det relaterat ta sig an sanningen det dessa är världsliga, konstigt , fast som kan vara intressanta som ett resultat av de som händer direkt. Att markera talas dessutom i fråga om strömmar genom vilket det finns en eld verkar inom det finns en öppen en eldstad eller det finns en alléplatser genom vilket ett stoppskylt oavbrutet ignoreras. På detta “statiska” innehåll material ser ut som om ha ett ökande antal framgång.
Vi påpekar dessutom är benägna att Amouranth gick över Pokimane som den mest efterföljande kvinnliga streameren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *