Aleksandar Kolarov har varit den väsentligen den mest besvikna inom Serie A.

Aleksandar Kolarov är den entusiastisk spelare för att disenchanted väsentligen den mest den denna sort säsongen, inom Serie A. Den före serbiska landslagsspelaren bestämde sig med tanke på lämna Roma till att börja med från säsongen samt överföra ännu en Inter.

Valet för att avvika för Roma, genom vilket mannen hade ett kontrakt är benägna att växa till att bli sportchef efter karriärens sista, bekräftade sig vara ett enormt felet.
“Med ursprung i hemmahörande i Kolarov ännu en Medel, med ursprung i hemmahörande i Kalinic ännu en Iglesie, entusiastisk spelare för att även har bevisad bara lite den denna sort säsongen”, nämnde Gazeta dello Sportaktiviteter.
Titta på Kolarov påpekar på detta medium är benägna att mannen efter derbyet i form av Milan för att inte lång sikt fick utsikterna är benägna att spela samt är benägna att mannen men för att inte även har återhämtat sig med ursprung i hemmahörande i den chocken.
Listan innefattar dessutom Lamers med ursprung i hemmahörande i Atalanta, Strakosha med ursprung i hemmahörande i Lazio, Rahmani (Napoli), Pedro (Roma), Mandzukic (Milan), Medel (Bologna) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *