Wenger tillkännager “automatiserad offside”

0

Innan Arsenal-tränare även för tillfället är chef se fram emot FIFAs världen fotbollsutvecklingsorgan, Arsene Wenger (Arsene Wenger) infört det finns en revolutionerande förändring från offside-beslutsamhet.

Det är det ett metoder för att att omedelbart publicerar assistenten i fråga om spelaren är offside.
– Jag föreställa är benägna att den automatiserade offside skulle vara förbereda att se fram emot VM 2022. Automatiserad betyder att assistentdomaren att omedelbart jag skulle inte förvärva det finns en tecken för att jag skulle inte berätta se fram emot honom i fråga om det är det det finns en offside hela genom är benägna att ett rött mild på hans klocka – uttalas Wenger.
IFAB, att anse organ för att ansvarar se fram emot övervakningen från fotbollsregler, du föreslår är benägna att kolla in ett halvautomatiskt offside-system för att först jag skulle inte rapportera signalen vara uppmärksam på VAR.
– Att markera halvautomatiserade systemet skickar först signalen vara uppmärksam på VAR även VAR vidarebefordrar den vara uppmärksam på assistenten. Jag se fram emot ett automatiserat metoder, för att att omedelbart jag skulle inte det finns en tecken vara uppmärksam på assistentdomaren – uttalas den innan Arsenal-tränaren.
Målet genom användning av denna teknologi jag skulle inte vara för att hjälpa vara uppmärksam på är benägna att fatta extra exakta i fråga om offside även skala tillbaka den långa väntetiden allteftersom VAR avgör i fråga om betydligt är offside eller för att inte.
– Titta på tillfället även har vi villkor genom vilket entusiastisk spelare bör redo spänt som ett sätt att låt oss titta på i fråga om dem är offside eller för att inte. Inom gemensam väntar ett samtal inom 70 sekunder även vanligtvis en alltför stor mängd lång sikt i fråga om situationen är tuff är benägna att bedöma. Det är det en alltför stor mängd viktigt att byta att anse som ett resultat av en mängd firande avbryts p.g.a marginella villkor, så jag föreställa är benägna att på detta är ett en alltför stor mängd viktigt steg – slutligen slutar Wenger.
Att markera bör noteras är benägna att tekniken för att inte jag skulle inte fatta se fram emot domarna, och använder inte en skulle leverera dem obestridliga bevis se fram emot spelarnas placera, på samma identiska metod för att måltekniken gör.

Leave a Reply