tekniska detaljerad förteckningar förteckningar, värde samt slutresultat vänta spelsmartphonen

Lenovo Legion Phone Duel 2 är den nya överlägsna spelsmartphonen

Lenovo Legion Phone Duel 2 råda över varit meddelat för närvarande ifrån Lenovo samt på detta är företagets nya flaggskeppssmartphone specifikt hängiven ytterligare deltar i, för att kännetecknas från verkligt kraftfulla tekniska detaljerad förteckningar förteckningar med tanke på garanterar maximal effektivitetsklänning mellan deltar i, smarttelefonanvändning samt multimedia.

Den nya Lenovo Legion Phone Duel 2, vars presentation vi följde live under dessa timmar, att iaktta innefattar expertis Avancerad teknikarkitektur (ATA 2.0) olika generationen vänta det finns en begagnad specifikt designad inom horisontellt spelläge. Överdriven specifik specifik utföra är kylningen, för att inträffar på ett smart tillvägagångssätt grund av blandningen av en jätte kammare från kyla ned passiv ångest samt ett aktivt tekniker Twin Turbo-Fan säkerställer maximal termisk reglering.

Kan erhållas inom Ultimate Black and Titanium White, Lenovo Legion Phone Duel 2 är utrustad via RGB-belysning, toppen från sortimentet Qualcomm Snapdragon 888 5G Mobile, nämner ytterligare 18 GB LPDDR5-minne samt nämner ytterligare 512 GB UFS 3.15-lagring.

Bland de många specifikt funktionerna vänta deltar i vi upptäcker att vi dessutom Octa-Trigger-kommandon samt Dual HaptiX-feedback, för att är redo att replikera det finns en upplevelse för att liknar det finns en konsolstyrenhet dock på en gång dessutom intuitiv tenderar att för att använda sig av samt det exakta. Den store nuvarande 6,96-tums AMOLED (2460 x 1080) HDR 10+ råda över det finns en ultrasnabb 144Hz uppdateringsfrekvens samt 720Hz beröringssamplingsfrekvens.

Inom liggande läge, popup-kamera vänta 44MP selfies är redo att ivrig spelare för att använda sig av AI-baserade för att för att ta bort bakgrunden samt för att använda sig av stiliserade filter samt animerade avatareffekter. 4 brusreducerande optimerade mikrofoner erbjuder optimal ljudkvalitet vänta streaming även inom bullriga miljöer. Inom, dubbel batteri via det finns en total förmåga på 5500 mAh är den 10% verkar större än den tidigare generationen, då däremot 90W6-snabbladdningen samt två praktiska USB Type-C-portar gör tenderar att kommer du att kunna för att använda sig av enheten utan ut en tenderar att strömkablarna saktar ner sporten. Grund av att iaktta nya, förbättrade Lenovo Legion Realm, mobila ivrig spelare inom Android-miljön är redo att simpelt komma åt ett komplett dedikerat ekosystem, för att förbinder kunders via ett community från ivrig spelare samt influenser, de som mest uppdaterade nyheterna, erbjuder i fråga om deltar i samt onlineevenemang.

Lenovo Legion Phone Duel 2, kamerorna synliga på baksidan kollektivt via RGB-belysningssystemet

Så låt oss låt oss titta på Tekniska detaljerad förteckningar förteckningar från Lenovo Legion Phone Duel 2:

 • Processor: Qualcomm Snapdragon 888 5G mobilplattform via 5nm-teknik (8 Kryo 680-kärnor samt Adreno 660 GPU)
 • Display: 6.92 “20.5: 9 2460×1080 144Hz AMOLED, 8-bitars HDR, 720Hz beröringssamplingsfrekvens
 • Design: 176×78.5×9.9mm, Ultimate Black samt Titanium White
 • RAM: 12 GB / 16 GB / 18 GB LPDDR5
 • Arkivminne: 256 GB / 512 GB
 • Inbyggt aktivt kylsystem Twin Turbo-Fan Cooling + flytande ångkammarkylning
 • Främre kamera: 44MP Samsung GH1 +, f / 2.0, 5 objektiv, 84 ° synvinkel, 4K-inspelning ungefär 30/60 fps
 • Bakre kamera: 64MP OmniVision flaggskepp OV64A-sensor, f / 1,9, 82 ° synvinkel, 16MP f / 2,2 samt 123 ° synvinkel, digital zoom nämner ytterligare 10x, HDR 10+ videoinspelning ungefär 4K samt 30fps, 8K ungefär 24fps, 4K ungefär 30/60 fps
 • OS: ZUI 12.5 förlitar sig på Android 11
 • Batterier: 5500mAh (2750mAh x2), ultrasnabb turboladdning nämner ytterligare 90W
 • Ljud: Dolby Atmos tvillingläkemedel främre högtalare, spelläge, 4 mikrofoner via brusreducering
 • Fingeravtryckssensor, 3D-rörelse, kompass, gyroskop, grannskap, omgivande mild, Dual Force Touch

 

Kostar samt tillgänglighet:
Lenovo Legion Phone Duel 2 närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt inom den tipsa från april 2021 på Lenovo.com samt inom Lenovo Space ifrån maj 2021 via två minnesalternativ:

 • Legion Phone Duel 2 inom 16 GB / 512 GB-versionen via laddningsdocktillbehöret ingår närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt vänta 999,00 €
 • Lenovo Legion Duel 2 inom 12 GB / 256 GB-versionen närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig utan ut en laddningsdocktillbehör vänta 799,00 €

Legion Phone Duel 2 inom 16 GB / 512 GB-versionen via laddningsdocktillbehöret ingår närma sig tenderar att förbeställas på Lenovo.com vänta 899,00 € ifrån den 12 april.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *