Nya Toyota GR 86 släpps kl Gran Turismo Sportaktiviteter-spelet

0

Inom ett gör ett försök att utvidga sin närvaro inuti e-motorsport lanserar Toyota GT Cup 2021, det finns en ny Gran Turismo Sportaktiviteter-serie vänta PlayStation 4 att tillägga PlayStation 5. Det är det efterföljaren ytterligare GR Supra GT Cup att tillägga GR Yaris Time Trial. , att tillägga bilval tillsammans med modell GR 86.

Tillsammans med Supre att tillägga GR Yaris närma sig ivrig spelare är benägna att åtkomst så mycket som GR-erbjudandet genom loppet av säsongen åtta omgångar, för att vandrar mellan april att tillägga december 2021. GR 86 närma sig ha förmågan att köras genom loppet av den 7:e omgången från säsongen den 22 augusti på Mount Panorama-banan inom Australien.

Tillsammans med GR-sportbilar även har Toyota dessutom hållit sportbilarna SF19 för att kan erhållas, liksom den klassiska 2000GT. Dessa två fordon närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga inom den tipsa från maj att tillägga juni.

De som första sju omgångarna representerar kval, att tillägga schemat finns på Toyota Gazoo Racing-webbplatsen. Starttiden vänta tävlingarna, för att vi litar på att på region, anges dessutom. Den slutlig omgången närma sig är benägna att hållas inom december, å andra sidan att anse exakta datumet är ej känt men.

[ad_2]

Leave a Reply