Japan satsar på skräckskogen “världsvyer för att kommer att få dig är benägna att känna dig för att i fall du hade varit vilse inom ännu en skräckfilm”

0

Shochiku Co., Ltd. inom Japan satsar på skräckskogen “världsvyer för att kommer att få dig är benägna att känna dig för att i fall du hade varit vilse inom ännu en skräckfilm” skulle vara öppen i riktning bort 22 maj ännu en 23: e samt 26 juni ännu en 27: e 2021. Det finns en två -dag, en-natt boende-typ uppslukande skräckevenemang “Ork Hirugano” på utomhusanläggningen “Ork Hirugano” inom Gifu Prefecture, ett fullständigt 3 gånger i riktning bort lördag 3 juli ännu en söndag 4 juli. INFERNO LODGE-Individer som bor inom Röda skogen- “närma sig är benägna att hållas. Priset på ett logi ca 2557 :- sek.

1. Shochiku Haunted House Honpo x Honancho Haunted House Obaken samarbetar
 Shochiku Haunted House Honpo: Ett spökhusmärke för att vidtar den effektivitetsklänning som kan vara en singular se framåt för att Shochiku, ett djup underhållningsföretag. Personalen för att ta hand om film närma sig är benägna att skapa ännu fullskalig uppsättning samt närma sig att ge ett rikt utbud resten av världsvyer för att kommer att få dig är benägna att känna dig för att i fall du hade varit vilse inom ännu en skräckfilm. 
 Honan Town Haunted House Obaken: Ett spökhus för att startade inom ett lugnt bostadsområde inom Honan Town, Tokyo. Obaken Dzong Camp, som inträffar speciellt på öde campingplatser, är utan tvekan en av de som förmodligen den mest erkända händelserna. Såväl som närma sig att anse totala antalet köpare för att mobiliserats ännu en 2020 omkring att anse sin helhelt reserverade permanenta spökhuset “Awesome Throat House” http://obakensan.com/if/ ( Ifumusebiya ), för att se framåt för att nuvarande är modigt, överstiga 30 000 genom SNS samt ordet mun. Det fanns ett massivt .

2. 2. Logi typ uppslukande skräck
“Du kommer för att hände ännu en lodge byn” Evergreen “drivs resten av ännu misstänkt hushåll. Inom den denna sort mystiska lodbyn inser du kan verkligheten i fråga om chocken … ”
Omkring att anse denna sort evenemanget närma sig spelarna är benägna att verkar inom lodgen genom vilket du kan bor samt kommer du att kunna uppleva ännu uppslukande värld. Beskrivningen förgrenar sig efter de som valda orden samt handlingarna samt resultaten av jakten, samt kommer du att kunna uppleva historien för att bara för att är redo att ses omkring var lodge samt att anse antal ultimata för att hälsas det efterföljande morgon.
Såväl som finns att anse ett skräckupplevelseuppdrag som kan vara utmärkande se framåt för att spökhuset Obaken, ännu en instans ännu storslagen ritualproduktion samt själva lodgen genom vilket du kan bor används se framåt för att ett smygande uppgift.

3. 3. Hänsyn ännu en koronamotåtgärder
Det finns en lodge är reserverad se framåt för att var samarbeta grupp, samt innehållet inom planen är se framåt för att motåtgärder emot infektionssjukdomar med avsikt att för att inte interagera via ett ospecificerat variation av personer. Vi vidtar dessutom behandlingar emot koronainfektionssjukdomar för att hålla sig borta från kontakt via individer hela genom beskrivningen för att avancerade se framåt för att var lodge, för att det är kommer du att kunna deltaga via tillförsikt.

4. Hjälp se framåt för att boendefaciliteter samt områden via
fritid Intention är är benägna att bidra ännu en det roliga inom boendefaciliteter samt värdområden via nya typer o f fritid för att övertagande hänsyn ännu en koronakatastrofen.

Leave a Reply