World of Warship: Godzilla vs. Kong, det finns en tungviktstrid

0

Wargaming, Legendary Entertainment att tillägga Toho även har gått samman titta på det finns en spektakulär temahändelse Godzilla vs. Kong. Den 2 tungvikterna närma sig i verkligheten komma in World of Warship hela genom två enorma slagskepp, kunna utmana den ene den andre inom nyheter247 skriver om-vattnet inom att anse berömda nyheter247 skriver om-spelet.

Dessa det stora att tillägga ikoniska jättar de kommer befinna sig ombord på sina fartyg, såväl för att tenderar att vara tillgängliga för att spelbara befälhavare. Hela evenemanget, för att startar inom maj, närma sig att anse tenderar att det har varit det kamouflage, lappar, flaggor att tillägga ganska mycket extra. Godzilla vs. Kong, dock, även har redan anlänt ännu en biografen inom ett antal av länder som att tillägga den 31 mars debuterar den inom amerikanska teatrar att tillägga på HBO Max, genom vilket den skulle vara vistelser inom 31 dagar.
Att markera är redo att bara för att det har varit det det finns en vinnare inom den denna sort tungviktsstriden. Tenderar att representera Arbetskraft Godzilla är genom vilket slagskepp Japanska Amagi, klädd inom blått att tillägga väger 41 217 ton. Inom att anse orange hörnet representerar Arbetskraft Kong USS North Carolina, ett slagskepp för att väger 37 484 ton.
Varje lagen närma sig genom användning av permanenta kamouflage imponerade från film, fast det kommer ej tenderar att det har varit det knapphet på förbrukningsbara kamouflageer, lappar, flaggor att tillägga extra. På konsolesidan kommer att få World of Warships: Legends-spelare för att välj Godzilla ett slagskepp för att heter Heat Ray, då däremot de som på Kongs aspekt kommer att få Primal, ett slagskepp för att representerar varelsen. Alla bitar på detta närma sig tenderar att observera genom användning av befälhavare, förbrukningsbara kamouflage, lappar, flaggor att tillägga ganska mycket extra.
“I princip 60 kalenderår eftersom den kolliderade King Kong att tillägga Godzilla titta på första gången på storbildsskärmen inom Japan, att tillägga eftersom den dess även har rivaliteten mellan dessa legendariska varelser nått miljoner folk hela angående på jorden”, uttalas pojken. Aleksandr Nikolaev, Senior Publishing Producent från Wargaming. “World of Warships är hela tiden söker nytt att tillägga ta del innehåll material titta på våra deltagare att tillägga vi är de glada genom ha förmågan att dela vår utgåva från på detta legendariska jättekollision genom användning av dem.”
“Wargaming är den perfekta partnern i ett försök att låta följare medverka inom rörelse och samarbeta inom den efterlängtade uppgörelsen mellan dessa två jättar,” sade pojken. Sam Rappaport, Director of Interactive Media på Legendary Entertainment. “Grund av på detta samarbete närma sig följare för att delta inom den episka fullskaliga striden mellan slags Godsilla att tillägga Arbetskraft Kong.”

Leave a Reply