Ta sig an salu det finns en osedvanlig Porsche 930 Turbo Rinspeed R69

0

Den ovanliga Porsche-modellen 930 Turbo Rinspeed R69 på jakt efter det finns en ny dessutom finns vara uppmärksam på ett för att inte det främsta värdet.

Varje gång den dök citerar 1975 vände Porsche 930 Turbo, även känd på en del marknader för att 911 Turbo, den snabbaste produktionsbilen inom Tyskland. Genom loppet av de som första två modellåren drivs den från det finns en 3,0-liters turboladdad motor, för att på ett tag ersattes {av en större} dessutom kraftfullare 3,3-litersmotor. Att iaktta har varit de mest effektiva Porsche för att kan köpas ungefär den punkten, emellertid se fram emot en del räckte att markera för att inte.
Därefter beslutade Rinpeed att byta utseendet på 930 Turbo dessutom producerade bara 12 prylar i form av R69-beteckningen. Bilarna fick det finns en ny kaross för att fick dem tenderar att söker för att det finns en modifiering från Ferrari Testarossse med ursprung i hemmahörande i en del vinklar, i form av popup-strålkastare dessutom baklykter med ursprung i hemmahörande i Porsche 944. Olika modifieringschanser innehåller kanterna dessutom den utökade bakänden för att täcker motorn.
Bilen på image även har behållit den ursprungliga 3,3-liters turboladdade motorn för att utvecklar 296 hk dessutom energi överförs vara uppmärksam på bakhjulen genom det finns en fyrväxlad guide växellåda. Den accelererar med ursprung i hemmahörande i 0 vara uppmärksam på 100 km / h på bara för att 5,4 sekunder, som är förhållandevis spektakulära även den här dagen.
Rinspeed förvandlade bilen 1983, omkring tre kalenderår efter ha laglig rättighet lämnat Porsche showroom inom UK. Att iaktta kan erhållas för tillfället vara uppmärksam på salu, dessutom att markera anges att det finns inom bra situationskläder dessutom tenderar att att markera inte för länge sedan målades i fråga om inom pärlvit. Fotografierna utställning mycket mindre skador på på förarsätet, utöver mycket mindre olyckor på fälgarna.
Göra en ersättning för sin stamtavla närma sig Rinseed R69 kommer att tenderar att växa till att bli det finns en samlarbil dessutom kostar för tillfället 50 000 £.

[ad_2]

Leave a Reply