E3 2021 “närma sig är benägna att förvandlas till det finns en utan kostnad digital show” bekräftar formellt ESA

0

Ungefär återlämnande från sätta upp, Entertainment Software Association eller ESA, föreningen för att organiserar även förvaltarE3 2021, bekräftade genom Twitter är benägna att rykten för att flyter in i är faux även “E3 2021 skulle vara ett utan kostnad digital show vänta alla de individer “.

ESA hänvisar tillbaka till det finns en nyheter om VGC bilder från Nibel-insidern under vilket man kommunicera i fråga om det finns en digital E3 2021, fast för att är redo att täcka det finns en del innehåll material bakom det finns en kostnad från betydligt typ.
Även om de som misstas vänta det finns en aprilskämt, ESA: s officiella ståndpunkt gör på detta berömmelse extra sanningsenligt än vad att anse initialt framstod. Inom dokumentet för att VGC erhöll kan man i verkligheten läsa i fråga om rätt sätt att arrangören från E3 2021 försökte skapa ett evenemang för att matcher alla de, i riktning bort execs ta sig an de flesta av folket, för att efter alla passerar inom media.
Denna 100% digitala tillfälle jag skulle inte känd som Digital underhållningsupplevelse (på grund av detta faktum hela tiden E3) även jag skulle inte ha har inte nycklar, det finns en öppningsshow, utdelning från en del kostar utöver konferenser under vilket studiorna kan träffa journalister genom det finns en videoapp.
I rad med dokumentet önskade att ESA samarbeta i form av Nvidia med avsikt att skapa exklusiva strömmar hela genom GeForce Now. I rad med VGC jag skulle inte såväl som massor av från dessa konferenser döljas bakom det finns en “lönevägg” från betydligt typ för att jag skulle inte begränsa tillgången ta sig an betydligt innehåll material.
Synd är benägna att denna besked för att inte motsvarar sanningen vänta ESA. “Vi är redo att för att inte redo i form av är benägna att fylla dig i form av riktiga information i fråga om evenemanget” finns under vilket breda sidan i form av vilken ESA för tillfället arkiverar diskussionen i fråga om E3 2021.

Leave a Reply